Oğlum RDS li doğdu

Canım ben Ankaralıyım fakat görev yerim Urfa,bebeğim burda özel bir hastanede.Özelden msj atamıyorum çünkü henüz 100 ü tamamlamamışım.

iki buçuk yıl önce biz de Muhammed Hakan ımla aynı durumdaydık çok şükür ki geride kaldı. Allah Muhammed Aras a da acil şifalar versin. Sen kendini asla karamsarlığa teslim etme çünkü oğlunun sana ve anne sütüne ihtiyacı var. Bu günlerin geride kaldığını göreceksin inşallah. Rabbim tüm melekleri annelerine bağışlasın. Dualarım sizinle...

Allah seninde muhammed aras ında yardımcısı olsun.Şafi sıfatıyla şifalar versin inşallah.üzme kendini annesi.onun sana ve sütüne ihtiyacı var.38 haftalıkken doğmuş toparlıcaktır inşallah bir an evvel.sen güçlü durmaya çalış.

Canım çok sağol,Allah razı olsun,bu şekilde olup iyileşen bebekleri duymak bana moral oluyor.Allah herkesin bebeğini ailesine bağışlasın.

Sağol canım,Allah razı olsun.

Rabbim Muhammed Aras'a tez zamanda sağlık versin ve kucağına almak nasip olsun inşallah

Dualarım seninle küçük meleğinle, inşallah bugünler geride kalacak,

rabbim oğlunu sana bağışlasın.sana da sabır versin. allahtan acil şifalar dilerim.

abbim Muhammed Aras'a tez zamanda sağlık versin ve kucağına almak nasip olsun inşallah
DUALARIMSİZİNLE MELEĞİNİZLE

canim 2yil once bende senin yasadiklarini yasadim
lutfen pozitif dusun bebegin senin pisikolojindende cok etkileniyor
yuce rabbim bebisine saglik sihhat versin dualarimiz onunla.
kendini lutfen birakma bu zamanlarda geciyorrrrrrrrrr.....

canim 2yil once bende senin yasadiklarini yasadim
lutfen pozitif dusun bebegin senin pisikolojindende cok etkileniyor
yuce rabbim bebisine saglik sihhat versin dualarimiz onunla.
kendini lutfen birakma bu zamanlarda geciyorrrrrrrrrr.....

Canım sağol,beni çok iyi anladığını biliyorum,Allah razı olsun.

ayazakasya yüce mevlam herşeye gücü yeten mevlam minik oğluşuna tez vakitte şifa versin... İnşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer ki girecek ben inanıyorum canım... Aslında dr lar her ne kadar 38 de artık doğurulabilir deselerde bazı dr lar mutlaka bebek bekliyosa 40. haftayı bitirn diyolar son haftaya kadar ciğer gelişimi devam ediyo diolar..

Muhammed Arasın'ın son durumu nedir. İnş sağlığına kavuşup evinize çıkmışsınızdır...

Evet canım,haklısın.Bebeklerin 40 haftayı doldurması bence de şart.Bebeğim 37.haftasını bitirdiği gün doğdu.14 gündür küvözde,artık toparlamaya başlamış,gününü doldurdukça kendine geliyor bebekler.Duaların için teşekkür ederim.

Muhammed Arasın'ın son durumu nedir. İnş sağlığına kavuşup evinize çıkmışsınızdır...

Canım daha gelmedi evimize,geldiği gün burda başlık açacağım,haber vereceğim hepinize inşallah;ama toparlamaya başlamış oğlum,sanırım günü doldukça kendine geliyor.İlgin için teşekkür ederim.

yüce rabbim en yakın zamnda yavrunu iyileştirip küvezde değilde kollarında büyütmeyi nasip etsin arkadasım dualarımız oğluşuna hayırlısıyla tesir eder insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…