Oğlum kendi kendine gülüyor..

Oğlum 2,5 yaşında. Son 10 gündür ara sıra kendi kendine gülüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Psikoloğa götürmem gerekir mi acaba.Aranızda bunu yaşayan anneler var mı?
Allah bağaşlasın sıhatli büyüsün nede tadludur şimcik.
Uykuda çok gülüp ağlardı bizim ki hey gidi günlerkoca kızoldular

ben 21 yasındayım arada bende gülerim öyle baya baya da gülerim yani aklıma bişey gelir bazen bişey de gelmez boş boş gülesim gelir bırakın gülsün çok abartılı bişey değilse zaten daha ufacık bişey aklında birsürü şey vardır onun:)

Benim yeğenimde geçen gün elmayla baya baya konuşuyordu. Çocukların hayal dünyası çok geniş kimbilir aklından neler geçiyor :))

benimde ablam yeğenime hamileyken evde bebek ağlaması sesi duyduk nasıl kaçtığımızı nasıl korktuğumuzu bi biz biliriz bi allah eniştem gelene kadar eve giremedik, meğer bebek telsisizi acık kalmısta frekanslar karısmıs

cok normal gulebılır canm cocuk bu sonucta ama cok merak edyrsan psıkolaga gotur

O yaş çocuklarının hayal dünyası geniş normaldir bence
Rahmetli annem de onları melekler güldürüyor derdi :)
Diğer davranışları normalse korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum

benim kuzenimin hayali arkadaşı vardı onunla oyun oynardı onunla gülerdi. böyle birşey olabilir dayımda götürmüştü psikologa sakın karışmayın şuan hayal dünyası gelişiyor eğer aksi birşey söylerseniz yoksunluk duygusu yaşar demişti.

cocugunuzun algilarinda sorun var mi
2,5 yasindaki diger cocuklar ile esit mi hareketleri becerileri
konusmasi nasil
isiklara dikkatler bakiyor mu
kendine kendie dönme hareketleri yapiyor mu
diger cocuklarla oynuyor mu vs vs
kendi kendine gulmesi bir yere kadar normal degil

Fena halde boşta bulunmuşsunuz desene

O yaş çocuklarının hayal dünyası geniş normaldir bence
Rahmetli annem de onları melekler güldürüyor derdi :)
Diğer davranışları normalse korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum

Benim kuzenimin oğluda böyle gülerdi. Sonra keşfettik ki altına yaparken hoşuna gidip gülüyormuş acaba bu da böyle bir şey mi

Diğer çocuklarla karşılaştırdığınızda başka bir anormal durum var mı
konuşuyor mu
çok çizgi film seyrediyor mu

babannem onları melekler güldürür der hep ama umarım psikolojik bir durum değildir.

bu arada aklıma şu resim geldi ne zaman görsem bi tebessüm belirir bende. konu sahibi affınıza sığınarak atıyorum ama

29 yaşındayım arada ben bile kendi kendime gülerimgarip bir durum olduğunu sanmıyorum,hayal kuruyordur ,yada birşeyleri hatırlayıp gülüyordur

Yorumlarınız için teşekkür ederim.Arkadaşları ve çevredeki herkesle uyum sorunu yok çok şükür.Hatta tam tersine çok sıcak kanli kafeye vs.gitsek masa masa gezer herkesle konuşmaya çalışır.Bu aralar tabletinde bir çizgi filme takıldı onu çok güldürüyor.Galiba ara ara o çizgi film aklına geliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…