Oğlum kendi kendine gülüyor..

minnos81

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
284
342
Oğlum 2,5 yaşında. Son 10 gündür ara sıra kendi kendine gülüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Psikoloğa götürmem gerekir mi acaba.Aranızda bunu yaşayan anneler var mı?

Hayal kuruyordur çok çok normal bi durum benimki 1.5 yaşında kahkahalar atarak guluyor. Hayali arkadaş donemi kendi kendine konuşacak gulecek zamanla geçecek.

Canım dikkat eksikliği, öğrenmede güçlük çekme, sürekli aynı noktaya odaklanma, çamaşır makinesi ışık gibi şeylere sürekli bakma gibi şeyler var mı?

Benim erkek kardeşimde küçüklüünden beri kendi kendine konuşurdu hayali arkadaşı vardı bazen görüp dalga geçerdim aramızda iki yaş var anlam vermezdim haline normal bir durum galiba :)

hayali arkadas dönemi olabilir güzelce gözlemleyin, yasitlariyla bolca zaman gecirmesini saglayin , bu gibi durumlar genelde 5 yasidan sonra devam ederse sikinti yarata bilir, ama icinizin rahatlamasi icin bir uzmana basvurun.

Oğlum 2,5 yaşında. Son 10 gündür ara sıra kendi kendine gülüyor. Bunun sebebi ne olabilir. Psikoloğa götürmem gerekir mi acaba.Aranızda bunu yaşayan anneler var mı?
Oy ne sevimlidir. Gözümde canlandı. Algısı, tepkileri normal bir çocuk mu? Gelişimi normal ise, o yaşta bir çocuğun psikolojik bir problemi olduğunu sanmam.
İnşallah siz nickiniz gibi mutsuz değilsinizdir. Çocuk üzücü durumlara şahit olmuyordur.

Benim oglumda 2 yasinda. Gecen aksam yattigi yerden kendi kendine kikirdiyodu. Baktim neye guluyo diye ortada gulecek biseyde yoktu. Babasi telefonla konusuyordu ona mi guldu acaba diye dusundum. Ama cooook sevimli oluyorlar yaaa. Gidip mincik mincik yapasim geliyo oglusumu

Annemin anlattığına göre bende bebekken hep kendi kendime gülermişim. Hatta deli herhalde bu dermiş içinden. Aslına bakarsan gerçekten pek normal sayılmam ama tımarhanelik bir durumda da değilim Yani ben ciddi bir mesele olduğunu düşünmüyorum ama içinizi rahatlatmak için bir pedagoga durumu açabilirsiniz.

Tam yemelik sevilmeliktir ama o ya benim yeğenim de öyleydi kendi kendine gülerdi ablam diyordu neden böyle diye sonra zamanla geçti şuan 7 yaşında gayet normal bir sorun olacağını bende sanmıyorum

Benim kizim da 3 yasinda kendi kendine konusup guluyor :) onlarin hayal gucunun disavurumu bu.

olabilir normaldir korkma benim oglumda ara sira oyle guluyo anormal bi durum yok anormal olan benim ben annemin karninda agliyomusum annem sesimi duymus aca bi bebek anne karninda neden aglar

olabilir normaldir korkma benim oglumda ara sira oyle guluyo anormal bi durum yok anormal olan benim ben annemin karninda agliyomusum annem sesimi duymus aca bi bebek anne karninda neden aglar

Plasentanın içinin su dolu olduğunu, bebeğin anne karnında ciğerlerinin yapışık olduğunu ve ses çıkartamayacağını biliyorsun değil mi? Annen seninle eğleniyor herhalde.

Plasentanın içinin su dolu olduğunu, bebeğin anne karnında ciğerlerinin yapışık olduğunu ve ses çıkartamayacağını biliyorsun değil mi? Annen seninle eğleniyor herhalde.
merak etmeyin sizden iyi biliyorum ama annem 9 cocuk dogurmus hic bi cocugunda oyle bi durum olmamis bende hamileyken agladigimi duymus annen 24 yildir unutmuyo koskoca kadin yalan soyliyicek deyil heralde

merak etmeyin sizden iyi biliyorum ama annem 9 cocuk dogurmus hic bi cocugunda oyle bi durum olmamis bende hamileyken agladigimi duymus annen 24 yildir unutmuyo koskoca kadin yalan soyliyicek deyil heralde

Anneni bilmem ama bilim yalan söylemez...

Bir ara bilmem nereli bilim adamlarının yaptığı bir araştırmada anne karnında ağlayan bir bebek olduğuna dair bir video dolaşıyordu ortada, ne yazık ki biliminsanları böyle bir şeyin olamayacağı konusunda birleştiler...

Sen yine benden iyi bil yani, boşuna okuduk zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…