• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları oğlum kasılıyor 2 aylık

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

megeozl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2009
18
0
86
38
İstanbul
oğlum kasılıyor 2 aylık kucağıma alıp özellikle karnı ve koltukaltlarından tutunca kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor kasılması geçince avaz avaz ağlıyor bana yardım edin

oğlum kasılıyor 2 aylık kucağıma alıp özellikle karnı ve koltukaltlarından tutunca kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor kasılması geçince avaz avaz ağlıyor bana yardım edin

Canim rezene cayi icirmeye calis, Bebegi sicak tut karin bölgesine isittigin cok sicak olmamak kaydi ile havlu sar ve mümkün oldugu kadar oksa sicakligina ihtiyaci var, sarki mirildan. Saat yönünde masaj yap, kremler ve yaglari var. Sirtini cevirim poponun üst kisminada ( belin hemen altina) masaj yapabilirsin, ayaklari hep sicak olsun ve Bebegin oldugu oda cok sicak degil ama sogukta olmasin. Aklima baska birsey gelirse yazarim. Ama merak etme gececek sen stresli olursan Oglunada gecer

Back