Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oğlum kasılıyor 2 aylık kucağıma alıp özellikle karnı ve koltukaltlarından tutunca kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor kasılması geçince avaz avaz ağlıyor bana yardım edin
oğlum kasılıyor 2 aylık kucağıma alıp özellikle karnı ve koltukaltlarından tutunca kendini kasıyor kıpkırmızı oluyor kasılması geçince avaz avaz ağlıyor bana yardım edin
Canim rezene cayi icirmeye calis, Bebegi sicak tut karin bölgesine isittigin cok sicak olmamak kaydi ile havlu sar ve mümkün oldugu kadar oksa sicakligina ihtiyaci var, sarki mirildan. Saat yönünde masaj yap, kremler ve yaglari var. Sirtini cevirim poponun üst kisminada ( belin hemen altina) masaj yapabilirsin, ayaklari hep sicak olsun ve Bebegin oldugu oda cok sicak degil ama sogukta olmasin. Aklima baska birsey gelirse yazarim. Ama merak etme gececek sen stresli olursan Oglunada gecer