Oğlum ishal yardım lütfen

dilayza

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
314
153
123
Ankara
Kızlar oğlum 5 yaşını bitirdi 2 gündür çok şiddetli ishali var. Doktora götürdük ilaç vermedi. Beslenmesinde ne gerekiyorsa yaptım. Patates. yoğurt. muz pirinçli gıdalar vs. ama bir türlü geçmiyor. Bol sıvı da veriyorum ama içim rahat değil kusması yok çok şükür. Sizlerden tavsiye bekliyorum. Özellikle ishal için zararsız şurup tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

kahve-üzerine limon keser diye biliyorum

bal ve soğuk su karışımı da işe yarar

Doğal yollardan atsın dedi ama çocuğun hali kalmadı.
dr'unuz ilaç sevmiyor anlaşılan,doğal yolda iyidir ama,ben böyle şeylerde bekleyemem
ishal bu vücutta çok sıvı kaybı oluyor,ve insanı halsizleştiriyor
geçmiş olsun.

Doktoru arayıp hala devam ettimi bildirin bir ilaç ismi vermesini rica edin.

dr'unuz ilaç sevmiyor anlaşılan,doğal yolda iyidir ama,ben böyle şeylerde bekleyemem
ishal bu vücutta çok sıvı kaybı oluyor,ve insanı halsizleştiriyor
geçmiş olsun.
Ben de doğallıktan yanayım ama çocuk mahvoldu. Biraz önce eczaneden maflor diye bir şey aldık probiyotik karışımı tarzında bir şeymiş inşallah iyi gelir.

Ben de doğallıktan yanayım ama çocuk mahvoldu. Biraz önce eczaneden maflor diye bir şey aldık probiyotik karışımı tarzında bir şeymiş inşallah iyi gelir.

evet benim kızım ishal olursa dr mutlaka maflor verir
büyüklerde kullanabiliyor
çocuğunuzun hastalığı varmı,yoksa sadece ishalmi oldu
ama mutlaka mikrobik bişiler vardır
bence başka dr'a götürün.

Kızlar oğlum 5 yaşını bitirdi 2 gündür çok şiddetli ishali var. Doktora götürdük ilaç vermedi. Beslenmesinde ne gerekiyorsa yaptım. Patates. yoğurt. muz pirinçli gıdalar vs. ama bir türlü geçmiyor. Bol sıvı da veriyorum ama içim rahat değil kusması yok çok şükür. Sizlerden tavsiye bekliyorum. Özellikle ishal için zararsız şurup tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
bana en iyi gelwn şey yoğurt çaydır. 2 kaşık yoğurt ve bir kaşık kuru siyah çayı katıştırın yesin. On numara beş yıldız:-D birde bolca su içsin ve haşlanmış patates yesin.geçmiş olsun çokkkk

evet benim kızım ishal olursa dr mutlaka maflor verir
büyüklerde kullanabiliyor
çocuğunuzun hastalığı varmı,yoksa sadece ishalmi oldu
ama mutlaka mikrobik bişiler vardır
bence başka dr'a götürün.
Başka bir hastalığı yok anaokulundan kapmış sanırım. Bakalım şimdi maflor verdim inşallah iyi gelir. Siz kızınıza kaç gün veriyorsunuz mafloru. Ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim.

Başka bir hastalığı yok anaokulundan kapmış sanırım. Bakalım şimdi maflor verdim inşallah iyi gelir. Siz kızınıza kaç gün veriyorsunuz mafloru. Ayrıca ilginiz için de teşekkür ederim.

rica ederim, ishali geçene kadar veriyorsunuz.

telaş yapmayın yarından sonra geçecektir.. kusma ile beraber olmayan ishalden korkmayın.. ishali kesmeye çalışmayın, sadece ishali arttıracak şeylerden uzak durun..

tuz, şeker, karbonat vücudun kaybettiği minerali geri alması için gerekiyor.. eczanede bu karışım toz halinde satılıyor, evde kendiniz de yapabilirsiniz.. nette tarifi var.. karışımı içmek istemezse, yiyecek ve içeceklerine bolca tuz şeker ekleyerek bu açığı kapatabilrsiniz.. (ör: haşlanmış patatesi bol tuzlayıp verebilirsiniz, içine şeker katabileceğiniz içecekler içirebilirsiniz..) mandalina ve portakal suyu halsizliği giderir..yoğurt vücudun virüsü atmasına yardımcı olur.. ayaklarını ve karnını sıcak tutun.. çift kat çorap çift kat iç çamaşırı şeklinde olabilir..

geçmiş olsun..

kusma eklenmedigi surece tek basina ishalle su kaybi olmaz benim bildigim
benim doktorumda bu durumlarda ilaç vermiyor,diyet oneriyor
çogu gitmis azi kalmis yarina azalir insallah canim ..

kolayi gazi gitmis halde veriyolar ama ben o kusma ve karin agrisi için diye biliyorum
ishalde ise yararmi bilmiyorum

Back
X