• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Oğlum için yapmış olduğumuz hazırlıklar

oh oh oh donatmıssın oglusunu.hepsı cok guzeller allah saglıklı guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın ıkınızede

herşey çok güzel allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini şekerleri kendin mi hazırladın bende düşünüyorum da kendi yapabileceklerimiz neler var yardımcı olurmusunuz yaklaşmadan hazırlamak istiyorum bazı şeyleri benim doğum 12 mayıs

ay ınanmıyorum agzım acık kaldı valla.cok tatlı cok guzel olmus hersey..senın hazırlıklarına bakınca benım kızımın hıcbıseyı olmadıgına karar verdım.ben bı besık aldm bıde senınkının dortte bırı kadar kıyafet.onlarda benım odamda zaten...bravoooo sana super yapmıssın herseyı

:1shok::1shok:doguma cok az kalmıs herhalde maasallah cok guzel olmus hepsı saglıcakla kullanın esyaları cocuk arabası dıkkatımı cektı hangı markasengözlerimebaksanab

hepsi çok cici çok güzel buki27 cim.sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kullansın oğluşun.

herşey pek özenli pek bi güzel güle güle sağlıkla kullanın inşallah avize konusunda bende aynen arıyorum ve işte bu dedğim olmuyo nerden aldınız sanırım sarı rengide süper yazarmısn?

valla bend ebayıldım yaa...maşaallah..hepsini nasıl da düşündün bebek gelmeden .işimiz uzun ve zor desene :)

vallahi maşallah. ne çok şey almışsınız. allah analı babalı büyütmek nasip etsin.

Back