- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Amin canim.doppler yapildi ben hamileyken.dogduktan sonra da bakildi nasil gozukmedi diye dusunuyorumBen de kalbimde delikle doğmuşum,zamanla kapanmış. Konuyla ilgili net bir bilgim yok,Allah korktugunuza uğratmasın canım.Yoktur inşallah bir şey.
Önemli bir şey olsaydı gözden kaçmazdı diye düşünüyorum.Bebekler doğunca duyma testi dahil her şeyi yapıyorlar,şeker durumu aklıma gelen her şey.Belki yanlış yere öyle bir fikre kapılmıştır,dualarım sizinleAmin canim.doppler yapildi ben hamileyken.dogduktan sonra da bakildi nasil gozukmedi diye dusunuyorum
Amin cok tesekkur ederimRabbim Şafi ismiyle şifa versin. İçinizi ferah tutun. İnşaallah birşey yoktur.
Çok geçmiş olsun canımHerkese merhaba.bilen bilir üçüz ogullarim var.daha 4 yasindalar.dogumlari iyi bir ozel hastande oldu.21 gun kuvozde kaldilar ve tum kontrolleri yapildi.her seyleri normaldi taa ki gecen gun oksuruk icin cigerleri dinlenene kadar.doktor birisinin kalbinde ufurum duydu.dun kontrol icin yasadigimiz sehirdeki kordiologa goturduk.o da kalbinde en ust tarafda delik var gibi gorunuyor dedi.ama kendisi cocuk kardiologu olmadigi icin bize Bakuye gidip uzmanina gostermeyi tavsiye etti.yollar kapali oldugu icin ozel izinle yarin gidicez insallah.cok korkuyorum nolur oglum icin dua edin.bu guzel ayin hurmetine Allah yavrumuzu korusun.bizi ve hic bir aileyi evlatlariyla sinamasin insallah.benim anlamadigim simdiye kadar nasil anlasilmadi boyle bi sey
Dua eden herkese sonsuz tesekkurler
İnsallah bizde de sizin gibi olur minigim.ameliyattan cok korkuyorumÇok geçmiş olsun canım
Benim oğlumda da var dendi çocuk doktoru tarafından sonra çocuk kardiyoloji ye çıktık sorun gözükmedi
Ama kalbinde bahsettiğin gibi delik olan zamanla kapanan da oluyor
.bunun yanında senin oglanlarla aşağı yukarı aynı yaşta akrabalardan küçük bir kız
Geçen sene bu yüzden kalp ameliyatı oldu ve başarılı geçti
inşallah bişey yoktur ama varsada şükür ki tedavisi çözümü var
Aklımda oğluşun inşallah dua edeceğim
Rabbim dermansız dert vermesin inşallah şifa bulsun bir an önce
İnşallah öyle olur bazen doktorlar da yanilabiliyor bizde çok tedirgin olmuştuk ama hiç bir sıkıntı olmadı yaniİnsallah bizde de sizin gibi olur minigim.ameliyattan cok korkuyorum
Rabbim acil şifalar versin inşallah su güzel günler hatrina tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallahHerkese merhaba.bilen bilir üçüz ogullarim var.daha 4 yasindalar.dogumlari iyi bir ozel hastande oldu.21 gun kuvozde kaldilar ve tum kontrolleri yapildi.her seyleri normaldi taa ki gecen gun oksuruk icin cigerleri dinlenene kadar.doktor birisinin kalbinde ufurum duydu.dun kontrol icin yasadigimiz sehirdeki kordiologa goturduk.o da kalbinde en ust tarafda delik var gibi gorunuyor dedi.ama kendisi cocuk kardiologu olmadigi icin bize Bakuye gidip uzmanina gostermeyi tavsiye etti.yollar kapali oldugu icin ozel izinle yarin gidicez insallah.cok korkuyorum nolur oglum icin dua edin.bu guzel ayin hurmetine Allah yavrumuzu korusun.bizi ve hic bir aileyi evlatlariyla sinamasin insallah.benim anlamadigim simdiye kadar nasil anlasilmadi boyle bi sey.o daha minicik ya kalp ameliyati falan cok agir gelir ona
Dua eden herkese sonsuz tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?