• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum için doktor önerirmisniz lütfen

zelihamm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
812
517
33
Arkadaşlar oğluma hipospadias tanısı konmuştu ilk doğduğunda ve kaşıkta fıtık var artık ameliyat olması gerekiyor İzmir’de bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahisi doktoru var mı 😞

Arkadaşlar oğluma hipospadias tanısı konmuştu ilk doğduğunda ve kaşıkta fıtık var artık ameliyat olması gerekiyor İzmir’de bildiğiniz iyi bir çocuk cerrahisi doktoru var mı 😞
Çok geçmiş olsun

Benim oğlumun 40 günlük iken fıtık ameliyatı oldu ancak hipospadias için en erken 6.ay denildi bende İzmir de Prof. Dr. İbrahim Ulman ı çok önerdiklerini duydum muayeneye getirmeyi düşünüyorum siz ameliyat ettirdiniz mi

Benim oğlumun 40 günlük iken fıtık ameliyatı oldu ancak hipospadias için en erken 6.ay denildi bende İzmir de Prof. Dr. İbrahim Ulman ı çok önerdiklerini duydum muayeneye getirmeyi düşünüyorum siz ameliyat ettirdiniz mi
Evet ameliyat ettirdim çok şükür çok iyi oldu İbrahim ulman çook pahallı bir ücret söylemişti biz özel ege şehir hastanesinde Ahmet Arıkan doktoruna yaptırdık yorumları da okumuştum çok memnun kalmıştı bende memnun kaldım fiyatı da makuldu

Evet ameliyat ettirdim çok şükür çok iyi oldu İbrahim ulman çook pahallı bir ücret söylemişti biz özel ege şehir hastanesinde Ahmet Arıkan doktoruna yaptırdık yorumları da okumuştum çok memnun kalmıştı bende memnun kaldım fiyatı da makuldu
Evet bizde sorduk pahalı ama benim bebeğim tüp bebek 7 yıl sonra oldu doğdu 8 gün yoğun bakımda kaldı çıktı 40 günlükken fıtık oldu şimdi yüzünde asimetri var diye poliklinik poliklinik gezdik çok hırpalandı yavrum o yüzden tek seferde en iyisine olsun bitsin istiyorum dediğiniz doktoru da araştıracağım süreç hakkında bilgi verebilir misiniz hastane de yattınız mı çok acı çekti mi miniğiniz kaç günde iyileşti il dışından geleceğiz biz birde

hipospadias için bende bir doktor önerebilirm
Eskişehir Osmangazi üniversitesi nde Baran Tokar hoca

Back
X