• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oğlum huy değiştirdi.

nadif

feci halde aşık :)
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2010
98
2
46
46
Eskişehir
oğluşum 4,5 aylık. önceleri çok güzel uyuyordu son bir haftadır gece 4 de uyanması ile birlikte birdaha uyumuyor ve sürekli ayaklarıda sallanmak istiyor. sallamayı durdurduğum anda gözlerini açıp feryadı basıyor. tek başımayın asla yalnız bırakamıyorum. sürekli ağlıyor. herhangi bir sağlık sorunu yada gaz problemi yok ama sürekli ayaklarımda durmak istiyor. ben tükendim artık nasıl bir çözüm bulacağımı bilemiyorum. böyle bir durum ile karşılaşan ve çözüm bulan var mı aranızda :(

Gaz sıkıntısı mı var acaba? Sıcaklardan da rahat edemiyor olabilir. Rezene çayı felan versen rahatlar belki.

Bebek milletinin sağı solu belli olmuyor işte...

Gaz sıkıntısı mı var acaba? Sıcaklardan da rahat edemiyor olabilir. Rezene çayı felan versen rahatlar belki.

Bebek milletinin sağı solu belli olmuyor işte...

Rezene çayını,gaz şurubunu düzenli olarak kullanıyorum,gaz sorunumuz yok aksine müthiş derecede rahat gaz çıkartıyoruz hem alttan hem üstten. Evimiz ısı yalıtımlı olduğu için sıcaklık normal seviyede. Bir derdi mi var ağrıyan bi yerimi var diye dr a götürdümherşey normal,sürekli ayağımda sallamam lazım. Bakın dün gece 4.21 de mamasını yadi uyandı belki ianmayacaksınız ama sadece sabah 15 dakika eşime kahvaltı hazırlarken indirdim ağlaya ağlaya helak oldu,babası gezdirdi,oynadı,konuştu banamısın demedi. Ben ayağıma alır almaz sustu. Bırakamıyorum ağlamasına kıyamıyorum yemin ederim kahvaltmı bile eşim gelince akşam 6.35 de yapabildim.

ayagında sallanmayı alıskanlık haline getirmiş ve bu yüzden sürekli istiyor olabilir.yada seni sürekli yanında istediği için bu sekilde kalkamıyacagını anlamıs olabilir inan bana bizden daha zekiler..sana bir ktiap önereyim onu okuyup uyguladıktan sonra hiçbir prolemin kalmayacak.adı bebek bakımında mücizevi cözümler- tracy hog

ayagında sallanmayı alıskanlık haline getirmiş ve bu yüzden sürekli istiyor olabilir.yada seni sürekli yanında istediği için bu sekilde kalkamıyacagını anlamıs olabilir inan bana bizden daha zekiler..sana bir ktiap önereyim onu okuyup uyguladıktan sonra hiçbir prolemin kalmayacak.adı bebek bakımında mücizevi cözümler- tracy hog

Ahhhh bu kayınvalideler ahhh kaç sefer söyledim lütfen sallamayın alışacak diye dinlemedi. Kitap için teşekkürler mutlaka alacağım. Hem zekiler hem de rahatlarına pek düşkünler,beyimiz kendi yastığında yatmıyor illaki bizim büyük yastıkları istiyor ahhhh ahhhhh

benim oğluş da öyle. Bugün anneannesinin kucağında bile durmadı artık beni tanıyor ve sadece beni istiyor. Başkasının kucağında Mama yerken odadan çıktığımı görürse bırakıyor yemeği gözleri beni takip ediyor. İşe başllayacam napçaz bilmem:(

Bir çok çocuk hala ayakta sallanıyor çocuk dalana kadar sallanmak ister. Sonrasında sallamasan da uyur, bu huyu yeni çıkmış. Madem gaz sancısı yok, sağlık problemi de yerinde, o zaman bebeğin büyüme atağı geçiriyor. Bu zamanlarda huy değiştirirler daha huysuz olurlar. Büyüme atakları geçirdikleri zamanlar;

Haftalar:
5.Hafta
8.Hafta-(bazi bebklerde 9.haftada olabilir)
12.Hafta
15.Hafta(bu seferki atak dönemi 15 ile 19.haftada olabilir yada birkac gün tekrarlayabilir)
23.Hafta(yada 26.Hafta)
34..Hafta(37.haftaya kadar sürebilir yada birkac günlük sürelerle tekrarlayabilir)
42.Hafta(46.haftaya kadar)
51.Hafta( yada 52.)

Bu gelisim ataklari yaklasik olarak bebeğinizin tam dogum tarihine göre bir hafta erken yada bir hafta gec baslayabilir.

bende dişmi çıkarıyor diyecektim ama yok diil heralde bnmkide diş çıkarma döneminde bir süre yapmıştı ama sadece bir kaç gün sürdü ve bu kadar yoğun değildi ama sürekli beni yanında istiyor kucağımda sarılsın ayağımda sallansın istiyordu sonra ağrıları bitince normale döndü ne biliim olabilirmi acaba????

oğluşum 4,5 aylık. önceleri çok güzel uyuyordu son bir haftadır gece 4 de uyanması ile birlikte birdaha uyumuyor ve sürekli ayaklarıda sallanmak istiyor. sallamayı durdurduğum anda gözlerini açıp feryadı basıyor. tek başımayın asla yalnız bırakamıyorum. sürekli ağlıyor. herhangi bir sağlık sorunu yada gaz problemi yok ama sürekli ayaklarımda durmak istiyor. ben tükendim artık nasıl bir çözüm bulacağımı bilemiyorum. böyle bir durum ile karşılaşan ve çözüm bulan var mı aranızda :(

evet karşılaştık canım
am açözümü kendileri buluyor galiba..
1,2hafta sonra geçti..
şimdide 7 ayı bitecek
yine huyu değişti..
sabır sabır sabıııır diyorum anca kolay gelsin canım:(:teselli:

Back