• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oglum hep ustunu ıslatıyor

floras79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
305
1
96
46
Muğla
kızlar nolur yardım edin deliricem artıkkafamçokkarıştıprıma kullanıyorum tırtıl bantlı olanlardan,bez super.ama oglum oyle bır cıs yapıyor kı yan tarafı sırılsıklam oluyor.ozellıkle gece,yan dondugu zaman oluyor.sızdırmaması lazım ama dımı ya?her yan yatan bebegın ustu ıslanmaz kı anlamadım gıttı.bezı yanlıs yada gevsek baglıyorum desem cok dıkkat edıyorum hem her seferınde mı gevsek baglanır.ustunu degıstırmekten kıyafet yetiştiremez oldum.hele gece soyunca oyle bır kızıp aglıyor kı yavrum,ama oyle ıslak ıslak da olmaz:çok üzgünüm:napcam sasırdım.var mı boyle sorun yasayan?ne yapmalıyım sızce??

Canım bende tırtıl bantlı prima kullanıyorum ve oğluşum geceleri genelde yan yatıyor ama hiç böyle bir sorunla karşılaşmadık..bana doğum yaptığım hastanede bağlamayı gösterirken pipisini aşağıya doğru bağlıycaksın demişlerdi.sen yukarı doğru mu yapıyorsun.aklıma başka hiçbir şey gelmedi.

pipisini asagıya mı bastırıyorsun baglarken canım?ben ona hıc dıkkat etmıyorum,olabılır mı acaba?

pipisini asagıya mı bastırıyorsun baglarken canım?ben ona hıc dıkkat etmıyorum,olabılır mı acaba?[/QUOTE
pipisi aşağıya doğruyken bağlıyorum canım.dikkat et bakalım olucak mı..bize de yaz..sevgiler..

çok sagol canım ya,bu gece denicem hemen.inşallah kuru bir gece geçiririz:))yarın haber veririm..a.s.

pipisini asagıya mı bastırıyorsun baglarken canım?ben ona hıc dıkkat etmıyorum,olabılır mı acaba?[/QUOTE
pipisi aşağıya doğruyken bağlıyorum canım.dikkat et bakalım olucak mı..bize de yaz..sevgiler..

yine ıslak bır gece gecırdık:( bezını bugun bır boy kucultup oyle denıyım dıyorum bırde,yıne pıpısını yatırıp tabı.oglum 8.5 kılo ama ben prımanın bezlerı bıraz kucuk oldugundan 4+ alıyordum.bugun gıdıp 4 alıcam faydası olur mu acaba?sen kac kullanıyorsun canım?

yine ıslak bır gece gecırdık:( bezını bugun bır boy kucultup oyle denıyım dıyorum bırde,yıne pıpısını yatırıp tabı.oglum 8.5 kılo ama ben prımanın bezlerı bıraz kucuk oldugundan 4+ alıyordum.bugun gıdıp 4 alıcam faydası olur mu acaba?sen kac kullanıyorsun canım?

canim, bir de baska marka denesen? biz de prima kullanirken ayni sorunu yasiyorduk, huggies'e gectik kurtulduk. ustelik prima biz de pisik de yapmisti. her marka her bebege uygun olmayabiliyor. bir de huggies alacaksan, primadan bir numara dusugunu al.

Canım benim oğluşum en son 9 kiloydu.yarın doktorda tartılıcaz.ama ben hem 4 hemde 4+ kullanıyorum.biri 7-18 kilo arası diğeri 9-20 yani ikisi de uygun.sen bir küçülterek bezi kullan yani 4 ü kullan bakalım durum ne olucak..

sen bezi büyük almışsın 4 yeter oğluna

canım bıde bezını degıstırmeyı dene molfıx guzel benım oglumda cok cıslı bı bebek ama hıc sızdırmıyo bınde bır oda gece pıpısınede dıkkat et bıde cok asagıdan baglama kucuk alcam demıssın farketmezkı buyuk tersıne daha ıyı olur

şaşırdım gercekten ne yapacagımı.pipisine o kadar dıkkat edıyorum yıne sırılsıklam oluyor cocuk.

merhaba
bende prima kullanıyorum öyle bir sorunum yok oğlumda 8 kilı 4 numara kullanıyorum aşağa yatırdığın zaman pipisini dikkat ette yana doğru durmasın tam ortaya baksın birde biraz gevşek bağlıyorsun sanırım . yan lastiklerinide düzeltirsen taktığın zaman . ben gece oğlumun altını değiştirmiyorum sabah uyanınca değiştiriyorum doktor uyuyan çocuğu uyandırıp altını değiştime dedi bana. eskiden öyle yapıyordum da :)

merhaba
bende prima kullanıyorum öyle bir sorunum yok oğlumda 8 kilı 4 numara kullanıyorum aşağa yatırdığın zaman pipisini dikkat ette yana doğru durmasın tam ortaya baksın birde biraz gevşek bağlıyorsun sanırım . yan lastiklerinide düzeltirsen taktığın zaman . ben gece oğlumun altını değiştirmiyorum sabah uyanınca değiştiriyorum doktor uyuyan çocuğu uyandırıp altını değiştime dedi bana. eskiden öyle yapıyordum da :)

canım bende gece asla acmazdım altını.ama sımdı ustu bası ıslanınca mecburen acıyorum,uykusu dagılıyor cok aglıyor yavrum haklı olarak

merhaba

canim, her bebegin cis yapma aliskanligi farkli olur, kimisi gece cok yaparken kimisi de tam tersi gece hic yapmaz. bunun yaninda ciltleri de birbirinden farklidir. bu yuzden herkes bebegine uygun bezi deneyerek bulmalidir. mesela benim kizim geceleri cok fazla cis yapiyor, her bezi denedim (prima, molfix, canbebe, evybaby, babystar, huggies) sadece huggies sizdirmadi.. haa bir de molfix onerenler icin bir uyari: molfix'in iki cesidi var, birincisi ucuz ve adi olani, ikincisi pahali ve kaliteli olani; alacaksaniz dikkat edin.

dilshad dıgerleri hep sızdırdı mı yanı,sızde hep ıslak mı kalkıyordunuz bızım gıbı??

sizin gibi her gun degil ama genelde evet islak uyaniyordu. benim kizim tuhaftir gunduz fazla cis yapmaz geceye biriktirir kaydirigubbakcemile3 bezi cok agir olur.. sizinki az yapiyor da mi siziyor onu merak ettim

bende huggies kullanıyorum çbez çok ağır olduğu zamanlar sanki kıyafetleri nemli gibi geliyor. sanki altına geçiyor . arkası lastikli sırtına kaka geçmesin diye kullanıyorum .başka markamı kullansam acaba. tecrübesi olan var mı

Oğlum 8,5 kilo civarı 4 prima kullanıyorum aynı sorun bizdede var genelde Huggies alıyordum ve sorun olmuyordu dün gece evde 4 numara Huggies vardı onu kullandım yine ıslaklık yok bende Primadan hiç memnun kalmadım aralıklarla prima kullanıyordum tekrar Huggies' e geçeceğim

sizin gibi her gun degil ama genelde evet islak uyaniyordu. benim kizim tuhaftir gunduz fazla cis yapmaz geceye biriktirir kaydirigubbakcemile3 bezi cok agir olur.. sizinki az yapiyor da mi siziyor onu merak ettim

çok çişli benim oglum:)az degıl yani çok yapıyor.huggies denemiştim daha once çok sert bır bez,bir kere çiş yapsa önü semsert oluyor,bırde bantları kalın ve sert oldugundan hareket ettıkce yada otururken karnını acıtıyor sevmedim o yüzden ben.

Back