Çocuk Hastalıkları oğlum grıp oldu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

snowdrop

sağlık,huzur ,mutluluk...
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2008
952
10
318
38
İstanbul
kızlar oglum grıp oldu burnu tıkalı akmıyor sprey kullandım ama yok fayda etmedı.oksuruyoda balgamlı ama cıkaramıyor .nefes almakta zorlanıyor ne yapabılırım bana yardım edın cok uzuluyorum bebegım 5 ay 24 gunluk:uhm:

yok canım goturmedım.burun damlası aldım.oksuruk ıcınde ıhlamur verdım ama yok.kecı boynuzu pekmezını denıcem.ılac kullanmak ıstemıyorum

konu eski ama yeni okuyan arkadaşlara faydası olur diye yazıyorum öksürüğü balgamı geldiğini hisettiğinizde ağzıan gelip özellikle yutuyorsa çıkaramadığı için ters çevirin yüz aşağı gelsin bir eliniz göğsünde bir eliniz sırtında olsun ; hafif aşağı eğin yüzünü ; sırtını sıvazlayın yada ufak ufak pıt pıt layın akıverir ağzından ağzında kalıyosa da temizleyi verin ağzını tekrar yutmasın tıkamasın diye..daha küçükler genelde istifra ile çıkarırlar yada kakadan çıkar..verdiğiniz ne olursa olsun sökülen balgamı bi şekilde vücudundan atması gerekir oda sizin yardımınzla sağlıklı günler dilerim..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…