oğlumun dünden beri burnu tıkalı hırhır ediyor dün bir kaç kere burnu da aktı ama çok huysuzluğu yok gülüyo neşeli gece de fazla ağlamadı ama uyandığında emmek istemedi zorla emzirdim arada balgam öksürtür ya hani öyle öksürüyo ama ben dr a götürmedim çünkü araştırdığım kadarıyla grip için kullanılan ilaçlar bebeklerde zararlıymış özellikle de 6 aydan önce e dr da mutlaka ilaç verecek birde çok ilaç kullanmasını istemiyorum ben de sık emzirmeye çalışıyorum bol sıvı alsın diye burun damlası kullanıyorum başka ne tavsiye edersiniz arkadaşlar
sen zaten yapabileceklerini yapiyorsun. sivi alimi cok önemli. burun damlasi disinda gribe sanirim doktor birsey vermez. benimki de cünkü öyleydi. pazartesi doktora telefon ettik sadece burun damlasi verdi. kuru öksürügü var ona bile birsey vermedi. bir hafta öncede hiriltili öksürüyordu sizinki gibi ama doktor kontrol edip ona da normal dedi. önemli olan cigerlerinde birsey olmasin. eger öksürügü gecmezse yine de bir doktora götürün derim
merhaba arkadaşlar.bendede ayna sorun yasadım.kızım1,5 aylık.ilk doktor asist verdi ama korktum sonra ozele goturdum ve hiç birsey verme dedi.bol bol emzir.odasını sıcak tut 25-26 derece.ve insarlardan uzak tut dedi bana.bu sene herkez agır grip geçiriyor.bebege geçmesin.kusuruna bakmasınlar kimseye yaklastırma bebege.doktorumun dedigi BRONSİTE donmesin sonra.çok dikkat etmek lazım.geçmiş olsun