merhaba arkadaşlar 2,5 aylık bir oğlum var 40 ı çıkana kadar gecede 2 kez kalkıyordu ama artık gündüzleri en fazla 2 saat uyuyor her gece 11 de yatıyor sabah 6 da uyanıyor bu durum beni çok düşündürüyor aç kaldığını düşünüyorum o uyuyor ama ben bu stresten uyuyamıyorum dr umuza sorduk ne güzel şanslısın dedi kilo alımıda çok ii son 20 günde 870 gr almış ama içim rahat değil bir türlü bebeği bu şekilde olan varmı?
canım buda şikayet edilecek bir şey mi?
ne kadarr şanslısın maşallahhh diyelim
saol canım şiyaket etmiyorum zaten ama ilk bebeğim yani tecrübesizim herşeyi sanırım fazla sorun yapıyorum :))
bizim ailede 40 ında sonra bebeklere gece meme verilmezz. nasıl gece büyük insanlar da yemek yiyince rahatsız oluyorsa bebekler de olur. bu yüzden çocuklarında uykusu düzene girer. bizim ailede çocuklar böyle yetiştiriliyor valalhi...
masallah cnmmm biz 4 aylıgız uykya hasretimmmm mutlaka en gec 2 saatte bir uyanıyo emmeye ama kilo alımı biraz az sen sevi n hem kilo alımı normal hem uyuyoo
öncelikle bebeğine kocaman bi MAŞALLAH de... ne kadar güzel kesintisiz uyuması. benim kız 11.aya girdi hala en az 3- 4 kez kalkıyor.hadi kalkıyoruz emiyor ama bide kilo alsa... 2 aydır kiloyu bırakın gram almadımaşallah bebeğinize.
ALLAHINDAN Daha ne istiyosun ki benim oğlum 17 aylık hala gece 2-3 kez kalkıyo oda acıktıı için bile diil öylesine falan...hiç sıkma canını acıkınca belli eder o uyursa daha iyi büyür annesi gelişimi daha iyi olur... yatırmadan emzir gce yeter bence ona...
Benimde öyleydi kızım o aylarda gece 11 de yatardı kesintisiz sabah 6 yada 7 ye kadar uyanmazdı kilo alımıda iyi olduğu için hiç takmadım acıksa kalkardı zaten bencede şanslısın ama benim kızım ne zaman 4 aylık oldu bir başladı gece kalkmaları şu an 18 aylık hala gece emmeye en az 5 kere kalkıyor
canım buda şikayet edilecek bir şey mi?
ne kadarr şanslısın maşallahhh diyelim
bizim ailede 40 ında sonra bebeklere gece meme verilmezz. nasıl gece büyük insanlar da yemek yiyince rahatsız oluyorsa bebekler de olur. bu yüzden çocuklarında uykusu düzene girer. bizim ailede çocuklar böyle yetiştiriliyor valalhi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?