oğlum efenin zorlu yolculuğu

hayırlısı olsun saglıkla kurtulursun insallah

allah anali babali buyutsun zor olmus ama ogluna kavustun sende ne guzel darisi bizlerin basina

canım geçmiş olsun ... allah analı babalı büyütsün bebişini... baya zor olmuşş dogumun .... allah bzimde yardımcısı olsun artık darısı bizlere..

Aysegul celik oncelikle tebrik ederim,Allah anali babali buyutsun,dogumun hangi hastanede gerceklesti?Ben de Ank'tayim.Merak ettim..

allah analı babalı büyütsün inş.oğlunu almışsın ya kucağına sağsalim önemli olan o.

Ahhhhh canım benım yaaa ufff cok zormus cıdden canım Allah sızı hıc ayırmasın ne dıyımm cok uzuldumm. kendıne dıkkat ett cok optumm

canım arkadaşım neler çekmişsin canımbenim
allah bay tavşanı size bağışlasın canım
öpüyorum ikinizide

öncelikle büyük gecmis olsun
allah bagislasin
allah anali babali büyütmeyi nasip etsin
seni cok iyi anliyorum aynini yasamadim ama farkliydi benimkide
genede allahima bin sükürler olsun

doğumun benimkine okadar cok benziyorki... bende aynı seyleri yasadım. canımın doğduğu gün bir kabus gibiydi. son anda nasıl cıktı bilmiyorum tepemde 3 kişi vardı.karnıma bastırdılar. vakum denediler nedense olmadı.yavrum 1 hafta küvezda kaldı basında kanama vardı. neyseki simdi iyiymiş ama yinede cok korkuyorum spastik olur diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…