Çocuk Hastalıkları oğlum çok terliyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

yagmury

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
634
40
Kızlar 7 aylık oğlum uykudan sırtı sırılsıklam kalkıyor her uykudan sonra çamaşırını değişiyorum. Çokta giydirmiyorum ama sırtı çok terliyor. Geçenlerde bir doktora sordum beslenmesinde ve uykusunda problem yoksa önemli birşey değil dedi öyle bir problemimizde yok.Sizin bebeklerinizdede varmı terleme normalmidir acaba?

slm canim,cok normal ufak bebeklerde terleme,hem benim kizda terliyor ve iki yigenim var onlarda terliyor ve bu yuzden benim kiz gece aglar ilk baslarda bende hep ustunu degistirirdim,ama simdi hafiften sackurutma makinasiyla kurutuyorum,sen uzulme ve endiselenme,normal

canım benim oğlumda çok terliyor gece çok giydirmem üstünü örtmesen bile terler özellikle kafası ben 3 posta üst deiştiririm hala saçları çoksa kestir tavsiyem birazda olsa işe yarıyor:1hug:

sağolun arkadaşlar normal demekki fazla endişe etmeyeyim

etme kardesim etme,inan endiselenecek birsey yok cogu bebekte olur,oda sicaksa fazla giydirme,kendine ve bebisine cok iyi bak,sevgilerimle canimmm,
m.gif
o.gif
n.gif
d.gif
s.gif
c.gif
h.gif
e.gif
i.gif
n.gif

canim yinede icim rahat olsun istiyorsan sadece telefonla doktoruna sorabilirsin,ama benim bildigim herbebekte olur,byee

canım benim oğlumda çok terliyor gece çok giydirmem üstünü örtmesen bile terler özellikle kafası ben 3 posta üst deiştiririm hala saçları çoksa kestir tavsiyem birazda olsa işe yarıyor:1hug:
:emir_bebek:canım merhaba benımde oğlumunda çok terliyodu özellikle ensesi kafası dr ra ğötürdüm araştırdı tahliller yaptı gogatırdan şüpelendi allahtan bişey çıkmadı kanında 1 kaç madde düşük çıktı kan ilacı verdi düzenli 1 kaç ay kullandım öyle bisorunu kalmadı önceden sırıl sıklam oluyodu durmadan üstünü değiştiriyodum
istersen sende bi doktara götür :teselli:

ay canım bana dr.dedinmi tüylerim diken diken oluo zaten:eek:klava: hem bende guatr hastasıyım böle şeyler duyunca kötü oldum saol paylaştığın için:1hug:

ay canım bana dr.dedinmi tüylerim diken diken oluo zaten:eek:klava: hem bende guatr hastasıyım böle şeyler duyunca kötü oldum saol paylaştığın için:1hug:
senağlamacanım niyetim seni üzmek değildi olan tecubemi paylaştım inşaallah oda kansızlıktandır guatr yoktur hemen olucak diye düşünme :teselli:

saool canım ben hastalık konusunda çok aşırı hassas oluyorum özellikle oğlum söz konusuysa grip oldum ona geçmemesi için maskeyle dolaşıyorum evde umarım geçmez çok üzülüyorum onu hasta görüncesenağlama

Benim De 3yaşinda Oğlum Var çok Terliyr Sürekli üstünü Değiştiriyorum Ama Yinede Kişin 15 20günde Bir Antibiyotik Kullaniyorum

saool canım ben hastalık konusunda çok aşırı hassas oluyorum özellikle oğlum söz konusuysa grip oldum ona geçmemesi için maskeyle dolaşıyorum evde umarım geçmez çok üzülüyorum onu hasta görüncesenağlama
:1hug:canım yaa sorma bende senın gibiydim oğlumun üstüne çok düşüyodum aman hasta olmasın dıye ama malesef her ay acilerdeydık hasta oluyodu durmadan antibiyotik her hasta olmasında oturup aglıyodum nıye durmadan hasta oluyo dıye çok toplu bi bebekti her ay antibiyotik içe içe çocuğum hiç bişey yemiyodu şimdi ise zayıf ama canı sağ olsunda hasta olmasında zayıf olsun diyorum şimdi ise pek üstüne düşmemeye çalışıyorum allaha şükür iyi bence sende düşme bunu denedım ne kadar üstüne düşersem okadar hasta iştahsız atık büyüyene kadar katlanacaz annelik allahım herkesin çocugunu saglıklı sihattli hayırlı evlat nasıp etsın :nazar:

:teselli::emir_bebek::teselli::nazar:

X