Bebek Beslenmesi oğlum çok süt içiyooo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

mardavci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2010
13
0
86
İstanbul
ya benim oğlum çok süt içiyo dolayısıyla yemek yemiyo ne yapıcam sadece gece içsin istiyorum ama gündüz içmesini istemiyorum önerisi olan varmı?

benim oğlumda cok süt içiyoyo.su kakolu sutler varya versem kutu kutu ıcer.içtikten sonra tabı karnı doluyo yemek ıstemıyo.aaa baba almammıs falan diyorum baba gelıncede bulamadık oğlum diyo.hep kesmedım gunde br tane veriyorum.3 yasında oğlum sebze yemeği falan hiç yemiyo yedikleri makarna,sehriye corbası kıymalı,kofte sucuk sosıs pirinçunundan ballı tarcınlı muhallebı bunların dışındakılerı bınbır guclukle veriyorum.ac kalınca kendi istiyo sende bıraz ac bırakmayı dene.kolay gelsın canım

kıriz geçiriyo emmeyi bırakınca kendini süte verdi vermetince yere atıyo kendini morarıyo resmen ya kansızlık yaptığını biliyorum sütün fazlasının ama 2 yaşında anlamıyoda ne yapıcam bilmiyorum

ufak ufak baslasan bugun verdiğin dunden az olsun bide dikkatını baska seylere verebılrısın.ben masanın uzerine fındık cevız kayısı kraker cubuk falan koyuyorum hepsınden azar azar gidip gelip bir iki alıyor artık alıstı kendisi istiyo istersen bıde oyle dene....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…