Çocuk Hastalıkları Oğlum çok hasta

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bir de yazmayi unuttum.Siz de dikkat edin size de gecme ihtimali cok yuksek.Kakali bezine dikkat diyorum.Ozellikle diskidan bulasiyormus.

Kremin adı neydi acaba

6.hastalık malesef bizde geçirdik hastalığın 10.günü döktü vücudu sonra toparladı az sabır yemek için zorlama sıvı ver bol bol ateşi çıkınca ılık suya sok

Bu hastaligi bilmiyorum canim ama sadece Allah sifa versin biran once iyilessin insallah yavrun demek istedim, sende kendini fazla yipratma birak ev isi olmayi versin. cocugunla ilgilen ve dinlen. birkac gun ev isi yemek aksasin ne olcak sanki. onemli Olan cocugunun ve senin sagliginiz ve ruh sagligin.

Benimde kızım oldu. 10 gun sürdü. Cok zor ve aksi gibi ilacıda yok.
Sadece sabırlı ol geçecek.
Bol bol su içir. Kiyafetlerini değiştir vücudu havalansin surekli.

Tesekkur ederim amin

Tesekkur ederim amin
Benimde kızım oldu. 10 gun sürdü. Cok zor ve aksi gibi ilacıda yok.
Sadece sabırlı ol geçecek.
Bol bol su içir. Kiyafetlerini değiştir vücudu havalansin surekli.
Bu aralar surekli su içiyor zaten ama yemek yiyemiyor hasta olucak bu sefer diye korkuyorum.

başımıza geldi. çok çocuk yaşıyor bunu. sıkıntı yapmayın . geçiyor . Allah dermansız dert vermesin. kolay gelsin size . anne olmak zor . ama üstesinden gelinmeyecek bi şey değil . geçmiş olsun yavrunuza.

ağzında da yaralar olduğu için bi kaç gün iştahsızlık olması normal . el ayak tırnakları değişmişti bizim . 1 ay içinde tırnakları değişecek . kormayın yalnız . korkunç bi şey değil . yenisi gelecek alttan

Tirnaklari değişmiyor 5 gün oldu nazi doktorlar el ayak aciz hastaligi diyor bazilarida ayaginin altında yok 5.hastalık diyor bu kremler ise yaramaz diyor anlamadim

Merhaba,

Benim oğlumda 5 aylıkken olmuştu. O zaman hala emiyordu, ondan bana bulaştı. Anneye bulaşınca çocuk hafif atlatıyormuş. Gerçekten öyle oldu. Ben çok kötüydüm ama o çabuk geçirdi. Benim ki 1 hafta sürdü. Kardeşim doktor. O da yapacak bir şey yok. Kendi kendine geçer dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…