- 8 Aralık 2015
- 805
- 842
- 23
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
İnşallah aminRabbim Şafi ismiyle şifa versin hemencecik iyileşsin inşallah evladınız
Bebeklere ve çocuklara geçiyormuş sadece canimBir de yazmayi unuttum.Siz de dikkat edin size de gecme ihtimali cok yuksek.Kakali bezine dikkat diyorum.Ozellikle diskidan bulasiyormus.
Kremin adı neydi acabaBasima geldi oglum da kapti bu virusu yakin zamanda..oncelikle 5 gun felegim sasti uykusuzluk ates mahvolduk ailecek.Serum verdiler ogluma yiyemedigi icin.72 saatten sonra ates dusmeye basladi.Gece kasintisina bi losyon aldim eczaneden onu sürdüm kizariklikligina.Allahtan oglum da kizariklik cok olmadi ama duydugum kadariyla bu virusten sonra tırnakları da dökülen varmis neyseki bizde olmadi.Gecmis olsun gececek sabir diliyorum
Hayir cnm bi tanidigima da çocuğundan bulasti aman diyim dikkat et onun da tirnaklari dökülüyor düşün yani virüsün ne kadar etkili oldugunu.Bebeklere ve çocuklara geçiyormuş sadece canim
Kremin adı neydi acaba
suriyeliler yüzünden çok arttı bu hastalık
açık parklarda avmlerde oynatmamak lazım çocukları
Evet aynen dedigin gibi ozellikle halka acik yerlerdeki pisliklerden bulasiyor wc lerden ozellikle.
6.hastalık malesef bizde geçirdik hastalığın 10.günü döktü vücudu sonra toparladı az sabır yemek için zorlama sıvı ver bol bol ateşi çıkınca ılık suya sokbu ara çok duyuyorum.
Çok geçmiş olsun, bebekleri öpmemek gerekiyor eskiden kızardım ama artık çok korunaklı davranmak gerektiğini düşünüorum.
Tavsiyem bol havalandırılmış ortamlarda olması, bol sıvı ve su tüketmesi, taze meyve sebze ve yogurt yemesi
Birde ellerini yıkamadan kimse dokunmasın ki baska mikroplara bulaşmasın.
Tesekkur ederim aminBu hastaligi bilmiyorum canim ama sadece Allah sifa versin biran once iyilessin insallah yavrun demek istedim, sende kendini fazla yipratma birak ev isi olmayi versin. cocugunla ilgilen ve dinlen. birkac gun ev isi yemek aksasin ne olcak sanki. onemli Olan cocugunun ve senin sagliginiz ve ruh sagligin.
Tesekkur ederim aminBu hastaligi bilmiyorum canim ama sadece Allah sifa versin biran once iyilessin insallah yavrun demek istedim, sende kendini fazla yipratma birak ev isi olmayi versin. cocugunla ilgilen ve dinlen. birkac gun ev isi yemek aksasin ne olcak sanki. onemli Olan cocugunun ve senin sagliginiz ve ruh sagligin.
Bu aralar surekli su içiyor zaten ama yemek yiyemiyor hasta olucak bu sefer diye korkuyorum.Benimde kızım oldu. 10 gun sürdü. Cok zor ve aksi gibi ilacıda yok.
Sadece sabırlı ol geçecek.
Bol bol su içir. Kiyafetlerini değiştir vücudu havalansin surekli.
Korkmana gerek yok maalesef bu hastalik iştahsızlık yapıyor.Tesekkur ederim amin
Bu aralar surekli su içiyor zaten ama yemek yiyemiyor hasta olucak bu sefer diye korkuyorum.
başımıza geldi. çok çocuk yaşıyor bunu. sıkıntı yapmayın . geçiyor . Allah dermansız dert vermesin. kolay gelsin size . anne olmak zor . ama üstesinden gelinmeyecek bi şey değil . geçmiş olsun yavrunuza.Merhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
Tirnaklari değişmiyor 5 gün oldu nazi doktorlar el ayak aciz hastaligi diyor bazilarida ayaginin altında yok 5.hastalık diyor bu kremler ise yaramaz diyor anlamadimağzında da yaralar olduğu için bi kaç gün iştahsızlık olması normal . el ayak tırnakları değişmişti bizim . 1 ay içinde tırnakları değişecek . kormayın yalnız . korkunç bi şey değil . yenisi gelecek alttan
Merhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?