- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin .Benim oğlumda olmuştu 4 5 gün sürüyor dönüşümlü ağrı kesici ateş düşurucu vericeksiniz başka çare yok . Benim oğlum o süreçte memeyi bile bıraktı çok düşkün olmasına rağmen . ama hiç yemiyorsa damardan beslemek gerekebilir ben zorla ağzına bosaltiyordum az da olsaMerhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
Benimde zaten az sütum şimdi tamamen gidicekti diye korkuyorumÖncelikle çok geçmiş olsun Allah şifa versin .Benim oğlumda olmuştu 4 5 gün sürüyor dönüşümlü ağrı kesici ateş düşurucu vericeksiniz başka çare yok . Benim oğlum o süreçte memeyi bile bıraktı çok düşkün olmasına rağmen . ama hiç yemiyorsa damardan beslemek gerekebilir ben zorla ağzına bosaltiyordum az da olsa
Amin tesekkur ederimgeçmiş olsun rabbim şifa versin
Hastalık hakkında yeterli araştırma yok, doktorlar bile bilmiyor diyorsunuz ama siz el yıkama ile ilgili olduğuna dair bilimsel çalışma yaptınız galiba?
Çocuğa bulaştırmayı nasıl becerediniz ne demek yahu? Kadının zaten canı burnunda, bir de siz suçluyorsunuz, hem de nasıl bi üslupla. Dövseydiniz bari!
Gerçekten çok bilinçliymişsiniz, farkettik!
Offff konuyla ilgili yorum yap lütfen saldıracak eleştircek adam arama.. Evet araştırdım.. Hep te araştırırım, hazır bilgiye oturmam ben. Uslubumda da bi sorun olduğunu sanmıyorum, sorun senin algılamanda var o da beni ilgilendirmiyor. Sadece yardımcı olmak istedim, ben de çocuk büyütüyorum ve benim de çocuğum sık sık hastalanabiliyor. cocuk bu hastalanıyor.. Ama çocuktan bişeye dikkat etmesini bekleyemezsin bi ebeveyn olarak en çok dikkat te bize düşüyor. Ne var bunda bu kadar yükselecek. Canı sıkılan sataşacak yer arıyor..
Naçizane fikrimi, bilgimi ve yaşadığım tecrübeyi paylaştım ben. Neyi nasıl anladığın senin sorunundur
Benimde zaten az sütum şimdi tamamen gidicekti diye korkuyorum
Siz kendi yorumunuzu önce bi okuyun anlayın ondan sonra benim yorumumu eleştirin. Asıl saldıran sizsiniz, konu dışı yorum yapan sizsiniz. Konu sahibi bu hastalık nereden bulaşır dememiş, ne kadar sürede geçer demiş...
He siz ek bilgi olarak bunu da iletmek isterseniz, ellerinizi yıkamaya dikkat edin vs diyebilirsiniz. Nasıl becerediniz çocuğu hasta etmeyi çok insancıl bi üslup değil. Hele ki endişeli bi anneye karşı!
Bi de lütfen Türkçe konusunda da bilinçlenin biraz. Konuştuğunuz gibi yazmayın...
Sütünü sağ 2 saate birBenimde zaten az sütum şimdi tamamen gidicekti diye korkuyorum
Sen diyorsun ki çocuğu nasıl mikrop kaptırdım,bu güzel bi uslup mu senceOffff konuyla ilgili yorum yap lütfen saldıracak eleştircek adam arama.. Evet araştırdım.. Hep te araştırırım, hazır bilgiye oturmam ben. Uslubumda da bi sorun olduğunu sanmıyorum, sorun senin algılamanda var o da beni ilgilendirmiyor. Sadece yardımcı olmak istedim, ben de çocuk büyütüyorum ve benim de çocuğum sık sık hastalanabiliyor. cocuk bu hastalanıyor.. Ama çocuktan bişeye dikkat etmesini bekleyemezsin bi ebeveyn olarak en çok dikkat te bize düşüyor. Ne var bunda bu kadar yükselecek. Canı sıkılan sataşacak yer arıyor..
Naçizane fikrimi, bilgimi ve yaşadığım tecrübeyi paylaştım ben. Neyi nasıl anladığın senin sorunundur
Tesekkur ederim benim uzuldugum nokta bana çocuğu sanki ben hasta etmesin gibi konusmanizdi neyse önemli değil saglun yorumlariniz icinAyrıca yesmerdem gerçekten çok geçmiş olsun. Ben seni incitecek bişey söylemek istemedim. Eğer şu hassas döneminde seni üzdüysem gerçekten özür dilerim. Hastalığın ilaçsız kısa sürede atlatıldığını tecrübeme de dayanarak anlattım. Biliyorum yavrularımızın karnı bile ağrısı anne olarak aşırı üzüntü duyuyoruz. Rabbim şifalar versin inşallah
Eğer ememiyorsa pompayla sagmanizi tavsiye ederim 3 saate bir sagip zorla da olsa icirin hem sütünüz kesilmez hem de bebek vitaminsiz kalmazBenimde zaten az sütum şimdi tamamen gidicekti diye korkuyorum
Sütum az bide uykusuzluktan ve evin işlerinden iyice gidecek diye korkuyorum yemek de yiyemiyorum
Tesekkur ederim gorumcem geldi o bakıyor şuan dinlenirim birazSenin bol bol çocuğunu öpüp sevip emzirme gerekiyor. Ev işlerini salla bence. Bebisin ve sen zaten yeterince yorgunsunuz. Çok geçmiş olsun.
Basima geldi oglum da kapti bu virusu yakin zamanda..oncelikle 5 gun felegim sasti uykusuzluk ates mahvolduk ailecek.Serum verdiler ogluma yiyemedigi icin.72 saatten sonra ates dusmeye basladi.Gece kasintisina bi losyon aldim eczaneden onu sürdüm kizariklikligina.Allahtan oglum da kizariklik cok olmadi ama duydugum kadariyla bu virusten sonra tırnakları da dökülen varmis neyseki bizde olmadi.Gecmis olsun gececek sabir diliyorumMerhaba arkadaşlar oğlum 9 aylık ve el ayak ağız hastaligina yakalandı sürekli atesleniyor uyumuyor yemiyor halsiz ağlayıp duruyor kasintisi ve ağrısı var.el ayak ve ağız hastalığı su çiçeğine benzer türde çıkıyor ama şu çiçeği değil.Virüsmus, bulasiciymis napicagimi bilmiyorum bir sürü doktora gittim yapacak bisey yok kendiliğinden geçmesi lazım dedi bir surup verdi birde ateş dusurucu geceleri uyumuyoruz sabahliyoruz ve gerçekten çok yorgunum, uykusuzum dua edin nolur sizinde başınıza geldimi ve ne kadar süre içinde gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?