merhabalar, benm 6 yaşında oğlum var çişini tutuyo sürekli hergün iç çamaşırı değiştiriyoruz her seferinde illa kaçırmış oluyor ben hatırlatmasam wc gideceiği yok altına kaçıracak kadar olunca anca gidiyor tuvalate neden böle yapıyor oğlum bi fikri olanlar varmı??
biz de yeni başladık 3 yaşında oğullarım bir tanesi gitmek istemiyor vc ye halbuki bezini kendisi çıkarttırmışrı ama şimdi tutuyor ve götürmek istediğimde de itiraz ediyor.şaştım kaldım sinirlerim bozulmaya başlıyor yavaş yavaş sanki hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım ne yapacaz biz yaaaaa
biz de yeni başladık 3 yaşında oğullarım bir tanesi gitmek istemiyor vc ye halbuki bezini kendisi çıkarttırmışrı ama şimdi tutuyor ve götürmek istediğimde de itiraz ediyor.şaştım kaldım sinirlerim bozulmaya başlıyor yavaş yavaş sanki hiç olmayacakmış gibi hissetmeye başladım ne yapacaz biz yaaaaa
ya benim oğlum kocaman 6 yaşında bu sene birinci sınıfa başlıcak ama hala tutuyo çişini ya oyuna dalıyo ya çizgi filme dalıyo hep unutuyo wc gitmeyi cezadaverdim kendi halinede bıraktm olmadı naapcam bilmiyorum:95:
işte bak sende söylüyorsun oyuna dalıyor tv ye dalıyor o yüzden bölüp gitmek istememesi çok normal çok sıkışınca kendi gidiyormuş yani ara vermemek için epey direniyor bu durumda cezayla bir yere varamazsın tabi ki kimsenin varamadığı gibi yapabileceğin en iyi şey sık sık sormak
Benimde kızım bir ay sonra 2.5 yaşında olacak bende bir haftayı geçdi başladık ama tv izlemeye daldığında haber vermiyor fark ettimki bütün kaçırmaları tv izlerken oluyor sorsamda bölmemek için yok diyor bu durumda en iyi çare uzun süre tv izlettirmemek geldi çişini açmadan yaptırıp tv izleme süresinide kısa tutmak .Seninkiside muhakkak çişini tutma sebebi oyunu şunu bunu bölmemek içindir ama çiş tutmakda zararlı bir şekilde çözmeniz lazım
benim de 3 yaşında oğlum var10 günü geçti tuvalet eğitimine başladım..hala yarısından sonra çişini söylüyor..büyüğüde hiç söylemiyor bende çok sinirleniyorum ama sabırla devam ediyorum..