- 3 Kasım 2019
- 13.604
- 28.753
- 548
- 37
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
15 bine bilgisayar al ama çocuğun tedavisine para yok.
Yazık çok yazık.
Yazık çok yazık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annenize babanıza gönderin onlar sizden daha iyi bakar, çocuğun nafakasi altını vs vardi kendi parasını kullanacaksınız sizden birşey eksilmeyecek. Onu da yapmayacaksaniz gönderin çocuk gerekli desteği alsın
bayramda her yer kapalı idiİstanbula gitmişken bir terapiste uğrasaydınızzZ
Öğretmenine danıştınız mı?bayramda her yer kapalı idi
çevremde kimse dil terapistine gitmedi.bir de baba tarafı geç ve sorunlu konuşmuş ama şu an babasını kimse susturamıyor...15 bine bilgisayar al ama çocuğun tedavisine para yok.
Yazık çok yazık.
Şu devirde zibilyon tane imkan içinde bu kadar cahil kalmayı becermek nasıl bir yetenek, anlatsanıza biraz?çevremde kimse dil terapistine gitmedi.bir de baba tarafı geç ve sorunlu konuşmuş ama şu an babasını kimse susturamıyor...
Benim cocugum da K ve G harfini soyleyemiyordu ama Simdi duzeldi. internetten egzesizler bulmustum, mesela o harfler yatarak konusunca daha rahat cikiyor, sonra soyleyerek alisti. Her harf icin farkli yontemler var, internette turkce kaynak Yok ama ingilizce Cok var,oğlum 7.5 yaşında ve halen çiçek diyemiyor mesela.sisek diyor.şemsiye diyemiyor.semsiye diyor.bugüne kadar dert etmemiştim ama şimdi 2 ye gidiyor.seneye 3 e geçecek.toplum içinde ve kendisi de bu sorunu kafaya takmış durumda.bu arada ben de taktım.bu kendiliğinden düzelir mi, ne yapmak lazım.
dil terapistine gittiniz mi ya da çocuğumu maddi sebeplerle dil terapistine götürmezsem ben kötü sorumsuz cimri çocuğun sağlığını önemsemeyen bencil bir anne mi olacağım....haftalık 350 lira.haftada 4 kez gelmek gerekiyormuş.evde biz alıştırma yapamaz mıyız ki...Benim cocugum da K ve G harfini soyleyemiyordu ama Simdi duzeldi. internetten egzesizler bulmustum, mesela o harfler yatarak konusunca daha rahat cikiyor, sonra soyleyerek alisti. Her harf icin farkli yontemler var, internette turkce kaynak Yok ama ingilizce Cok var,
![]()
How to teach the 'ch' sound for speech therapy - Adventures in Speech Pathology
Are you feeling stuck trying to teach your child how to say the 'ch' sound? Find a range of tips, ideas and activities for speech therapy.adventuresinspeechpathology.com
yabancı kaynaklara bakıyorum da evet daha ayrıntılı tşkBenim cocugum da K ve G harfini soyleyemiyordu ama Simdi duzeldi. internetten egzesizler bulmustum, mesela o harfler yatarak konusunca daha rahat cikiyor, sonra soyleyerek alisti. Her harf icin farkli yontemler var, internette turkce kaynak Yok ama ingilizce Cok var,
![]()
How to teach the 'ch' sound for speech therapy - Adventures in Speech Pathology
Are you feeling stuck trying to teach your child how to say the 'ch' sound? Find a range of tips, ideas and activities for speech therapy.adventuresinspeechpathology.com
Konuşma terapisti kesinlikle.oğlum 7.5 yaşında ve halen çiçek diyemiyor mesela.sisek diyor.şemsiye diyemiyor.semsiye diyor.bugüne kadar dert etmemiştim ama şimdi 2 ye gidiyor.seneye 3 e geçecek.toplum içinde ve kendisi de bu sorunu kafaya takmış durumda.bu arada ben de taktım.bu kendiliğinden düzelir mi, ne yapmak lazım.
İlgisiz bir anne olduğunuz aşikar.Daha fazlasını yazmak istemiyorum zira banlanirim.Mimledigim birkaç üyeden biri de sizsiniz çocuk konusu kırmızı cizgim .dil terapistine gittiniz mi ya da çocuğumu maddi sebeplerle dil terapistine götürmezsem ben kötü sorumsuz cimri çocuğun sağlığını önemsemeyen bencil bir anne mi olacağım....haftalık 350 lira.haftada 4 kez gelmek gerekiyormuş.evde biz alıştırma yapamaz mıyız ki...
dil terapistine gittiniz mi ya da çocuğumu maddi sebeplerle dil terapistine götürmezsem ben kötü sorumsuz cimri çocuğun sağlığını önemsemeyen bencil bir anne mi olacağım....haftalık 350 lira.haftada 4 kez gelmek gerekiyormuş.evde biz alıştırma yapamaz mıyız ki...
iyi de babası da konuşamamış hatta o sebeple okula geç gitmiş.şu an iyi konuşmasıÇocuk 7 yaşına gelince mi fark ettin konu sahibesidaha fazla yazmıyorum.
iyi de babası da konuşamamış hatta o sebeple okula geç gitmiş.şu an iyi konuşması
bunu deneyeceğiz inşallah.ç sesi için dil orta üst damağa dokunacak ve dişler birbirine yaklaşacakmış.bir de başka bir yanabcı kaynakta ç sesi için sadece dudakları yuvarlayarak bile ç sesi çıkabilir diyor.yani dilin temas ettiği yeri değiştirmemiz gerekecek.buna çalışacaz.mantığı ben anlarsam, biz yaparız