- 20 Ocak 2021
- 1.861
- -145
- 68
- 41
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
şu an biriktiremiyorum.içe geçmiş durumdayım.Ekonomik olarak karşılayamam demişsiniz de. Babası para vermiyor mu? Çocuğum için biriktiriyorum demiştiniz, ben mi karıştırdım?
1380 lira nafaka veriyor.sözüm ona servis parası kira giyim vs bitiyor.geçen hafta kötü durumdaydım ama psikolojik açıdaniyi hissetmek için İstanbula gittim oğlumla.sadece yol parası 900 lira ve artı yeme içme gezme paraları ile kredi kartı 5000 lira ve hesap kesim tarihine 11 gün var.Ekonomik olarak karşılayamam demişsiniz de. Babası para vermiyor mu? Çocuğum için biriktiriyorum demiştiniz, ben mi karıştırdım?
Altınları boz. Bu tip şeyler için biriktirmedin mi onları? Çocuğun altınlarını çocuğa harca.benim şu an aylık 1400 lira verme durumum maalesef yok ki dil terapisinin yüzde yüz başarılı olacağının garantisi yok.ne dersen de.geçen sene 4 gün içinde ameliyat olmazsan böbreğini kaybedebilirsin dediler ve ben özel hastane yerine devlet hastanesine gittim ve Allah razı olsun ameliyatımı yaptılar.demem o ki gerçekten durumum yok.
Daha bir iki ay önce 15 bine bilgisayar almadınız mı ? Bilgisayar da elbet ihtiyaç ama insan evladına gelince nasıl para bulamaz anlamıyorum ben bu işi. Gerekirse kredi çekilir, borç alınır ama yine götürülür . Ben bunu bahane olarak kabul etmem kusura bakmayın.şu an biriktiremiyorum.içe geçmiş durumdayım.
ne biliyim.bunlar bir de suistimale açık konular.gerçekten düzelir mi bilmiyorum kiAltınları boz. Bu tip şeylet için biriktirmedin mi onları? Çocuğun altınlarını çocuğa harca.
yapılır ama gerçekten yapılmalı mı.merkez yeni açılmış ve para odaklı gibi geldi bilmiyorum.bunun çözümü bu muDaha bir iki ay önce 15 bine bilgisayar almadınız mı ? Bilgisayar da elbet ihtiyaç ama insan evladına gelince nasıl para bulamaz anlamıyorum ben bu işi. Gerekirse kredi çekilir, borç alınır ama yine götürülür . Ben bunu bahane olarak kabul etmem kusura bakmayın.
He canım para harcamak istemiyor diyorsun. Param yok deme, harcamak istemiyorum de.ne biliyim.bunlar bir de suistimale açık konular.gerçekten düzelir mi bilmiyorum ki
Eeee bir götürün bakalım ne diyecek.yapılır ama gerçekten yapılmalı mı.merkez yeni açılmış ve para odaklı gibi geldi bilmiyorum.bunun çözümü bu mu
İnsan cimri olur ama sağlıktan kısmaz. Sağlıktan kısan insandan korkarım ben, para için her şeyi yapabilir gibi gelir.Eeee bir götürün bakalım ne diyecek.
Yani insan nasıl evladı söz konusu olunca böyle umursamaz davranır benim aklım almıyor.
Hayır bir de bu çocuğun kendi altını vardı , bozdur harca işte değil mi ? Resmen çocuğun geleceğiyle oynuyor.İnsan cimri olur ama sağlıktan kısmaz. Sağlıktan kısan insandan korkarım ben, para için her şeyi yapabilir gibi gelir.
Evlenirken ev alacak oğlana onlarlaHayır bir de bu çocuğun kendi altını vardı , bozdur harca işte değil mi ? Resmen çocuğun geleceğiyle oynuyor.
Hanımefendi resmen bahane üretiyorsunuz. Önceki sayfalarda böbreğinizden falan bahsetmişsiniz üzülmüştüm size ama sonra 15 bine bilgisayar aldığınız, çocuğunuza altın yaptığınız falan yazılmış, bir de bu mesajı görünce sinirlendim. Gerçekten , sağlık için harcamayacaksak ne için harcayacağız? Altınları bozdurun o halde. Resmen merkez para odaklıdır falan diyerek bin dereden su getiriyorsunuz. Yok artık.yapılır ama gerçekten yapılmalı mı.merkez yeni açılmış ve para odaklı gibi geldi bilmiyorum.bunun çözümü bu mu
Dil ve konuşma terapistlerinin derneği var sayfasına girip araştırmanızı tavsiye ederim. Bir ne naçizane sertifika alıp kendine uzmanım diyenlere gitmeyin lütfen. Konuşma terapistleri derneğine gerçek terapistler bu işin üniversitede eğitimini almış olanlar üye olabiliyoryok bulunduğum yerde araştırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?