Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tuvalet EğitimiOğlum büyük tuvaletini yerlere yapıyor
bana fikir verin neyapıyım kızlar tuvalet eğitimimizi tamamlamıştık sorun yoktu son zamanlarda oğlum evin her yerine kakasını yapıyor bazen çamaşırlarına yapıyor güzellikle anlattım yine yaptı kızdım yine yaptı daha za önce temizledim yaa, tavsiyelerinizi bekliyorum
oğlunuz kaç yaşında? hazır olmadan aldığı tuvalet terbiyesinin acı sonucu bunlardan biri... kızmanız olayı dahada zorlaştıracaktır... olayı akışına bırakın.. gerikiyorsa tekrar bezleyin... o ne yaptığını tam bilmiyor ki annesi... anlayış, sabır, sevgi.... lütfen azarlamayın.. onu kendi haline bırakın... kendi kararıyla o doğru yolu bulacaktır zaten.. bol sabır... bol sabır... bol sabır...
benim de kızım sizin oğlunuz gibi bu ay beş yaşına girdi kakasını tutuyor sonra da altına yapıyor.
bir ara evin her köşesine yapmıştı baş edemiyorum doktor üstüne gitmeyin dedi ama çok zor!!
şimdi birde kardeşi oldu vallahi fenalık geliyor!!!
benim de kızım sizin oğlunuz gibi bu ay beş yaşına girdi kakasını tutuyor sonra da altına yapıyor.
Bir ara evin her köşesine yapmıştı baş edemiyorum doktor üstüne gitmeyin dedi ama çok zor!!
şimdi birde kardeşi oldu vallahi fenalık geliyor!!!