• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tuvalet Eğitimi Oğlum büyük tuvaletini yerlere yapıyor

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
bana fikir verin neyapıyım kızlar tuvalet eğitimimizi tamamlamıştık sorun yoktu son zamanlarda oğlum evin her yerine kakasını yapıyor bazen çamaşırlarına yapıyor güzellikle anlattım yine yaptı kızdım yine yaptı daha za önce temizledim yaa, tavsiyelerinizi bekliyorum

oğlunuz kaç yaşında? hazır olmadan aldığı tuvalet terbiyesinin acı sonucu bunlardan biri... kızmanız olayı dahada zorlaştıracaktır... olayı akışına bırakın.. gerikiyorsa tekrar bezleyin... o ne yaptığını tam bilmiyor ki annesi... anlayış, sabır, sevgi.... lütfen azarlamayın.. onu kendi haline bırakın... kendi kararıyla o doğru yolu bulacaktır zaten.. bol sabır... bol sabır... bol sabır...

oğlum 4 yaşında tuvalet eğitiminede erken başlamadık aslında 3 3buçuk yaş aralığındaydı tamamen bezi çıkardığımızda neden böyle yapıyor bilmyorm

benim de kızım sizin oğlunuz gibi bu ay beş yaşına girdi kakasını tutuyor sonra da altına yapıyor.
bir ara evin her köşesine yapmıştı baş edemiyorum doktor üstüne gitmeyin dedi ama çok zor!!
şimdi birde kardeşi oldu vallahi fenalık geliyor!!!:52:

benim de kızım sizin oğlunuz gibi bu ay beş yaşına girdi kakasını tutuyor sonra da altına yapıyor.
Bir ara evin her köşesine yapmıştı baş edemiyorum doktor üstüne gitmeyin dedi ama çok zor!!
şimdi birde kardeşi oldu vallahi fenalık geliyor!!!:52:

belki kardeşini kıskandığı için böyle bir tepki veriyordur canım ,valla banada fenalıklar geliyor allah bize sabır versin

Back