- 18 Temmuz 2015
- 74
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi Umutsenben
canm biz diyetisyenler her hastalıkta beslenmeyi görüyoruz okullarda . ben yetiskin hastanesinde görevliyim cocuk hastanesinde hercesit hastalıkla ilhili diyet ve bilgi vardır.
Valla çok güzel maşallah şanslıymışsınız nakil olup çok sıkıntı çekenler de var. Korksak ne değişir ki canım korkuyorum ama o günlere gelmeyi hiç istemiyorum. nşallah diyaliz nakile gerek kalmasın. İyilşsin yavrum sağşıklı hayırlı bir evlat olsun amin inşallah. Çok çok geçmiş olsunSuan cok iyi sagligina kavustu.engelli kadrosundan memur oldu.hic bir sikintisi yok.3 ayd bir kontrole gidiyor hersey yolunda yani.nakilden korkmayin verici icinde bir engel olmuyor alicida sagligina kavusyor.rabbim sizin hastanizada sifa versin
yok canm bugunEvet doğru söylüyorsun tamam burdaki çocuk hastanesine de bir sorayım ben. Bana genelden ziyada direkt bir liste lazım aslında değil mi. teşekkür ederim. sağol yönlendirdiğin için.Sizin ultrrson çekildi mi.
Tamam biZe de haber ver inşaşlah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah hiçbir sorun yoktur. Amin.yok canm bugun
Buradayım ama en iyisini arıyorum izmire de gidebilirim. Kimden bahsediyorsunuz nasıl biri siz gittiniz mi teşekkür ediyorumHangi ildesin bilmiyorum ama bu konuda uzman bir doktor var İzmir dokuz eylül hastanesinde cocuk nefrolojisi uzmanı
Sağolun. Evet götüreceğim Zaten araştırmadayım en iyisi en hayırlısk hangisi olacksa onu bulabiliriz inşallah. Hayırlı doğumlar siZe de.çok geçmiş olsun, bir doktora daha gösterseniz en azından beslenme ile ilgili bilgi verir
Ben gitmedim bir tanıdığım çocuğu için gitmişti Prof doktor Mehmet Atilla Türkmen çocuk nefrolojisi uzmanıBuradayım ama en iyisini arıyorum izmire de gidebilirim. Kimden bahsediyorsunuz nasıl biri siz gittiniz mi teşekkür ediyorum
Keşke doktorunuzun dediği gibi böyle kolay bir tedavisi olsa bu hastalığın. Keşke sütüm olsaydı belki şifa olurdu anne sütü ama ilk defa 30 gün sonunda kucağıma aldığım oğlumu sadece bir kaç ay emzirebildim o da sağa dağa, istemedi bıraktı.Konunuzu tam okuyamadım başlıktan cevap yaziyorum benimde 7 aylik kızım var doktoru böbrek hastası olmasın diye anne sutunu bol ver demişti anne sutu verin.
Ben gitmedim bir tanıdığım çocuğu için gitmişti Prof doktor Mehmet Atilla Türkmen çocuk nefrolojisi uzmanı
cocuk nefrologuna yönlendirdi hala yüksek hayrlısı olsunTamam biZe de haber ver inşaşlah hayırlı güzel haberler alırsın inşallah hiçbir sorun yoktur. Amin.
cocuk nefrologuna yönlendirdi hala yüksek hayrlısı olsun
randevu alfık canm insallhKötü düşünme cAnım o normal zaten yönlendirmesi daha çok küçük yavrun toparlayacaktır Allahın izniyle. Alabildiniz mi randevu direk gitseydiniz
Ah cabnım benim ya hem de iki evladın da çok üzüldüm Allah tez vakiitte şifaşarını versin yardım etsin inşallah.
Benim oğlum daha küçük ama belki de bilir kuzeniniz çok sevinitim eğer zaman ayırıp beni bilgilendirebilirseniz. Allah razı olsun teşekkür ederim inş tüm hastalara hrle ki bebeklere çocuklara şifa bersin allahım.
Sana tekrar yazicam diye soz vermistim.
Banlandim bi kac gun gelemedim kkya.
Senin icin sordum kuzenime.
Tam net bi cevap veremedi bana maalesef. Cunku her hasta farkli dedi. Bobrek hastaliginin 150 farkli cesidi var dedi. Bobreklerin yuzdesi cok onemli. Gida listeside ona bagli dedi kuzenim. Yani demem oki sizi yine bi doktora yonlendircem. Profesor diyosunuz doktorunuz. Bilgiside var yani. Aslinda sana tek tekte siraliyor soyle soyle yedir diye. Acaba rica etsen bi dahakine guzelce listelese olmazmi? Cunku kuzenimin cok cok unutkanlasti bu cocuklarinin saglik kaygisindan. Tabi zamanla artik kafadan biliyor tum ilaclarin adini, gramajini milimini. Ama ilk zamanlar alismasi lazim insan. Bence bi liste iste sen.
randevu alfık canm insallh
11 mm ama fatklı hastaneler oldugu için daha önveki sonucla tam aynı olmayabilir dediler ve doktor bugun gördü tekrar tahlil istedi birde sünnnet yaptrın dedi sonra tekrr görecekCanım ne oldu ultrason hayırlı güzel sonuç almışsınızdır inşallah
siz naptınız diyeti canmCanım ne oldu ultrason hayırlı güzel sonuç almışsınızdır inşallah