- 28 Ocak 2014
- 503
- 200
- 123
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapışık parmak tanidigim var bebek ama ameliyat olmadı sanırım o. İlla ameliyat sart mı acaba o yürüyor ama olmadi diye biliyorum.
Sindaktili yani yapisik parmak ameliyati canim iki parmagi yapisikti iki ayagindada 9 aylikken onun icin ameliyat ettirdik tam o gelisim evresinde ameliyat oldu cok istiorum bnde yurusun artik die benimkininde konusmasi cok iyi soylediklerimi tekrar eder ikili cumlelere gecmeye basladil baba gitti gibi filan bunada bagliorum konusmaya verdi yurumuyo diye bakalim nolcak dururmumuz![]()
Ya yurumesine bi engel degil dedi doktorumuz ama ben yapilmasini istedim malumunuz yeni nesil biraz acimasiz dalga gecilir die yaptirmak istedim sart degil yani ameliyatYapışık parmak tanidigim var bebek ama ameliyat olmadı sanırım o. İlla ameliyat sart mı acaba o yürüyor ama olmadi diye biliyorum
İki el yürümeyi sevmiyor tek el tutup yürütüyoruz yürütülmeyi çok seviyordu sürekli yürütüyorduk bu hafta sürekli kucak ister oldu yürümek istemiyorbabasiyla elinden tutup yurutuyormusunuz
Ewet benimkide tamda ole yaaBenim oglumda ekim dog6umlu daha tam anlamiyla yurumuyor ..aslinda istese yurur oturma odasindan mutfaga kadar gidebiliyor ama korkuyor destek istiyor arkasinda biri olmadan veya dusmeden varabilecegini gözü kesmeden gitmiyor hiç
Kolay mı ameliyatıYa yurumesine bi engel degil dedi doktorumuz ama ben yapilmasini istedim malumunuz yeni nesil biraz acimasiz dalga gecilir die yaptirmak istedim sart degil yani ameliyat
Geçmiş olsun Allah kötü şeylerden uzak etsin.insallah yürüdüklerini de paylaşırız burada tez zamanda.
Sindaktili yani yapisik parmak ameliyati canim iki parmagi yapisikti iki ayagindada 9 aylikken onun icin ameliyat ettirdik tam o gelisim evresinde ameliyat oldu cok istiorum bnde yurusun artik die benimkininde konusmasi cok iyi soylediklerimi tekrar eder ikili cumlelere gecmeye basladil baba gitti gibi filan bunada bagliorum konusmaya verdi yurumuyo diye bakalim nolcak dururmumuz![]()
Kolay mı ameliyatı
[/QUOTE
Bizim ayni ameliyatta sunnette yapildi zaten ayaklari 1 .5 ay sarili kaldi kontrole gittik 4 gunde bir o acip pansumaninin yapip kapatiodu geri sariodu bi zorlugu yok tek zorlugu ameliyattan cikana kadar beklemek ben plastik cerrahta yaptirdim cokta memnun kaldim
Ay saol canim insallahh insallahGeçmiş olsun Allah kötü şeylerden uzak etsin.insallah yürüdüklerini de paylaşırız burada tez zamanda
Küçük sunnet ettirmisiniz artık herkes böyle yaptiriyor tabi. Tahminiminden uzun sürmüş bakımı geçmiş olsun.Bizim ay
Evet surec uzun ama evde ekstra bi bakim yapmadim sadece yere bastirmadim sunneti erken yaptirmam cok iyi oldu cunku hiccc anlamadi bileKüçük sunnet ettirmisiniz artık herkes böyle yaptiriyor tabi. Tahminiminden uzun sürmüş bakımı geçmiş olsun.
Ay yururler canim insallah yaaa artik daha yurumuyor mu sorularindan ginaa geldiiBenim kızımda 17 aylık.yürümüyor.yürümek için bi çabası bile yok.herşeyi geç oldu.12 aylıkken emeklemeye başladı.desteksiz oturmaya da 12 aylıkken başladı.doktorlara götürdüm hiç bi sorun yok dediler.bende akışına bıraktım.benim kız 2 yaşına kadar yürümez![]()
Aynen ya bende başlarda çok takıyordum,ama artık hiiiç takmıyorum.bi sağlık sorunu olmasın yeter.isterse 3 yaşında yürüsünAy yururler canim insallah yaaa artik daha yurumuyor mu sorularindan ginaa geldii
4 aylıkken anne demeye başladı.o zamandan bu yana tek kelimelik cümleler söylüyor düştü gitti orda burda anne baba vs
Yok canım buDenemedim üzerinde zıplanilan şey mi hoppala