• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oğlum beni sevmiyor mu

dertlianneee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2023
2
0
1
28
Hanımlar oğlum 2.5 yaşında her zaman babasına daha düşkündü ama son birkaç aydır bu düşkünlük arttı mesela babası ise gittiginde iki lafından biri babadır ama ben bı yere gittiğimde asla beni sormaz,son aylarda da sürekli bana sen git diyip yanına yaklastirmiyor asla kizmam dövmem tüm gün onunla oyun oynarım ama resmen beni sevmiyor. babasının kucağından inmiyor meyve yiyeceğimiz zaman babası soyarsa yiyo hatta benim yememe bile izin vermiyo sofrada ben önüne ekmek koysam ağlar illa babası verecek bu şekilde bir çok örnek var aşırı üzülüyorum ne yapmaliyim

Hanımlar oğlum 2.5 yaşında her zaman babasına daha düşkündü ama son birkaç aydır bu düşkünlük arttı mesela babası ise gittiginde iki lafından biri babadır ama ben bı yere gittiğimde asla beni sormaz,son aylarda da sürekli bana sen git diyip yanına yaklastirmiyor asla kizmam dövmem tüm gün onunla oyun oynarım ama resmen beni sevmiyor. babasının kucağından inmiyor meyve yiyeceğimiz zaman babası soyarsa yiyo hatta benim yememe bile izin vermiyo sofrada ben önüne ekmek koysam ağlar illa babası verecek bu şekilde bir çok örnek var aşırı üzülüyorum ne yapmaliyim
bence bırak onu sevsin örnek alsın. baba rol model olacak ona bu normal. merak etme hasta olsa ilk anne diye ağlar :) bir de gün içinde kendini ve onu gözlemle , sana kızdıgı oluyor mu , onu bazen zorladıgın ya da istemediğini yaptırmadıgın oluyor mu, belki bebiş babasının yanında daha özgür hissediyordur

Ya en zorlayıcı tavrım mesela çorapsız gezer hayır çoraplarını giymeden oynayamayiz falan derim. Eskiden bende babasına düşkün ni yere gittiğimizde bana gelmiyo babası ilgileniyo ben rahatım diye düşünüyodum ama artık aşırı bu konuya üzülmeye başladım evde akşamlari görseniz ikisi kucak kucağa bı koltukta aşkla birbirleriyle oynuyorlar ben öteki koltukta tek başıma oturuyorum

Guvensiz bı bağlanma mi oldu acaba diye düşündüm tepkileri çok ilgisiz size karşı. kizip yargiladiginiz aşırı kuralcı davrandığınız ya da anı tepkileriniz oluyor mu acaba ? Babasına düşkün olması normal bence gün içinde özlüyor olabilir ona nazi geciyor olabilir üzmeyin kendinizi. 3lü yaşlarda anneye aşık oldukları dönem diye biliyorum aydan aya bile davranışları değişebiliyor belki biraz daha zaman geçince size odaklanır

Çok normal çocuğun tavırları. Babasının birde büyük ihtimal eğlenceli halleri vardır, siz tüm gün yemeği giyimi uğraşıyorsunuz baba eğer anne gibi uğraşmıyorsa ikinizi aynı yerde görmüyor çocuk.

Babasını az görüp özlüyor ise ve siz de sürekli siz yanındaysanız size kızıyor olabilir, malum 2 yaş sendromu ...

Hiç kafaya takmayın çok normal bunlar. Sebebi siz sürekli yanındasınız babası akşamları geliyor. Hafta sonları biraz onları bırakıp siz çıkın dışarı. Ayrıca 4 yaşından sonra anne aşkı başlıyor, tamamen anneci oluyorlar. Üzmeyin kendinizi.

Ya en zorlayıcı tavrım mesela çorapsız gezer hayır çoraplarını giymeden oynayamayiz falan derim. Eskiden bende babasına düşkün ni yere gittiğimizde bana gelmiyo babası ilgileniyo ben rahatım diye düşünüyodum ama artık aşırı bu konuya üzülmeye başladım evde akşamlari görseniz ikisi kucak kucağa bı koltukta aşkla birbirleriyle oynuyorlar ben öteki koltukta tek başıma oturuyorum
sen onun annesisin , sana kızsa da babasına yakınlaşsa da sen değişemezsin ki onu korumaya çalışacaksın ve onun özgür ruhu ile çatışacaksın :D annelik de zaten biraz da bu demek değil mi , o yüzden akışına bırak , yavrun asla senden sogumaz sadece ilgisi babasına kaymıs :DD:

Back