aylar gecti ne zaman nasil gelecek derken hic beklemedigim bi anda cikip geldi oglusum....bu siteye ilk girdigim günler bebek yapmak icin tavsiye ariyordum simdi ise oglum kucagimda....oglumun günü gelmisti 40 haftasi dolmustu artik cok sabirsizdim son gün icimde bi huzursuzluk vardi ama dogum hic aklima gelmemisti agrim sizim yoktu..gecelere kadar uyku tutmadi nette oturdum sabaha dogru yataga gittim esim uyumustu tam yattim ve bi anda suyumun geldigini hissettim...tuvalete gittim su ile birlikte kan geldigini gördüm o an ne yapcagimi bilemedim kendi kendime söylenip durdugumu hatirliyorum oglum geliyo diye ..esimi uyandirdim hemen hastaneye gittik tabi ben biliyordum o artik yoldaydi gidene kadar heycan ve korkudan gözlerimdeki yas hic durmadi..ve hastenede ebe kontrolündeydik evet suyun gelmis en fazla 24 saatiniz kaldi artik demisti...korkudan eser yoktu hatta gülüyordum gelecek onu icime cekerek öpücem diye...dinlenmede beklemeye aldilar beni ve 1 saat sonra sancilar 15 dk bi gelmeye basladi cok feciy´di ama hala gülümsemekteydim deli gibi....saatler geciyordu acilmam olmuyordu ve sancilar 5 dkya inmisti....artik o gülümseme yerini aglamaya birakmisti dogum sancilarim cok uzun sürdü 16 saat ayni sekilde bu sancilari cektim agri kesici serumlar bagladilar ama ne fayda ben mahvolmustum...saatler sonra acilmam basladi ve yyavastan artik dogum yaklasmisti dogum yatagina gectik 10 cm acilmam tamamlanmisti gelecekti ama benim ikinmami bekliyordu yavrum tabi bense aldigim serumlardan uyusmustum ve hic gücüm yoktubilmiyorumkismilecok kötü bi histi yavrum cikmak icin elinden geleni yapiyordu kapidaydi ama ben onu itememistim bi yandanda agliyorum ben dogurmayi beceremiyorumm diye...2 saat boyunca ikinmaya calistim olmadi doktorum sancilarimin azaldigini söledi ve suni sanci verdiler...cok felaket bisey degilmis ayni dogum sancisi farki yoktu...ve nihayet son yarim saate girmistik hemsire ve doktor beni gaza getirmek iicin hadi kapida geliyo bi ikin cikacak diye ben ikiniyordum ama cok beceremiyordum..artik hemsire kizmaya baslamisti bebek cikmák icin ikinmani bekliyor hadi düzgün nefes al ikin diye ama ben dinlemiyordum bile sancidan...sonra ben artik gücsüzlükten bitmistim aglamaktan kendimi kaybetmek üzereyken bi an esimin sesini duydum hadi askim oglumuz icin onu bu acidan kurtar oda icerde sanci cekiyor hadi son bi kez onun icin dedi:gitme anda öyle bi güc geldiki bana ikinmamla birlikte esimin cigliklarini duydum kafasi ciktii diye elimle dokundum evet bi kafa vardi ordakaydirigubbakcemile3ve sonrasi malum zaten oglum cikti ve kucagimdaydi o koca zeytin gözleriyle annesine bakiyordu ikimizde 9 ayin özlemiyle birbirimize bakip durduk saatlerce uyumadi yavrum gözlerimin icine bakiyordu anne ben geldim der gibi...son olarak sunuda ekileyim..evet normal dogum cok zormus cok agladim cok sanci cektim ama oglumu kucagima aldigim an hersey bitmisti artik ve yavrum kollarimdaydi herkese tavsiye ederim sancisi tabiki zor ama anne olmakta kolay degil zaten....darisi sizlerin basina hammislerzemuszemus