• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Oğlum anaokuluna başlıyor sabahçımı öğlencimi?

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
Evett hanımlarrr
oğluşum anasınıfına başlicak sizce sabahçımı
öğlencimi hangisini tercih etmem gerekiyor kararsız kaldık
tecrübeli annelerin fikirlerine ihtiyacım varr ben çalışıyorum
oğluma babannesi bakıyor okul yakın gidiş gelişte sorun yok
ben öğlenci olsun istiyorum açıkcası birde sizin fikirlerinizi alayımm:9::9:

ben bir anne değilim ama yine düşüncelerimi söyleyeyim.genelde tüm anneler çocuklarının bu yaşta çok zorlanmamaları için öğlenci olmasını isterler benim zamanımda da annem beni özellikle sabahçı yapmıştı sorumluluklarımı öğrenebilmem için bence çok da iyi yapmış.bugüne kadar hiç yataktan annemin beni kaldırmasını beklemedim saati kurdururdum akşamdan anneme odama koyardım sabah da kendim kalkardım giyerdim önlüğümü.şimdi 21 yaşındayım çevremde o kadar çok sabah kalkma özürlü insan var ki hiçbiri gereken sorumluluğu kazanmamış hep annelerinin onları uyandırmalarını beklemiş.onları gördükçe ben sinirleniyorum valla :1::1: bence çocuğunuzu sabahçı yapın erken uyanmak iyidir en başından böyle alışsın derim :10:

Ertesi güne ödev yapması veya ekstra çalışması gerekmediği için anasınıfında öğlenci olması daha mantıklı,sabahtan oturur kahvaltı yapar çizgi film izler öğleden sonra da bütün enerjisini atar akşama yorgun gelir zaten uyur uğraştırmaz çok hem de öğleden sonrası anasınıfında bir şeyler öğrenmekle geçer.

ben bir anne değilim ama yine düşüncelerimi söyleyeyim.genelde tüm anneler çocuklarının bu yaşta çok zorlanmamaları için öğlenci olmasını isterler benim zamanımda da annem beni özellikle sabahçı yapmıştı sorumluluklarımı öğrenebilmem için bence çok da iyi yapmış.bugüne kadar hiç yataktan annemin beni kaldırmasını beklemedim saati kurdururdum akşamdan anneme odama koyardım sabah da kendim kalkardım giyerdim önlüğümü.şimdi 21 yaşındayım çevremde o kadar çok sabah kalkma özürlü insan var ki hiçbiri gereken sorumluluğu kazanmamış hep annelerinin onları uyandırmalarını beklemiş.onları gördükçe ben sinirleniyorum valla :1::1: bence çocuğunuzu sabahçı yapın erken uyanmak iyidir en başından böyle alışsın derim :10:

teşekkürler yorumunuz için
benim oğlumun sabah kalkamama gibi bir derdi yokk :9:
sadece kahvaltı sorunu biraz var en çok bu yüzden öğlenci olmasını
istiyorum zaten akşam 9,30 en geç uyur bu hep böyle oldu
bir hafta süre daha var bakaılm

teşekkürler yorumunuz için
benim oğlumun sabah kalkamama gibi bir derdi yokk :9:
sadece kahvaltı sorunu biraz var en çok bu yüzden öğlenci olmasını
istiyorum zaten akşam 9,30 en geç uyur bu hep böyle oldu
bir hafta süre daha var bakaılm

kahvaltı sorunu için de eğlenceli görünüşlü şeyler yapabilirsiniz :1: çok sıradan ama hoşuna gider yer bence beyaz tabağa zeytinden göz salamdan ya da domatesten de ağız burun gibi şeyler yapabilirsiniz:1: internette bunlarla ilgili bir sürü şey var :40:

Ertesi güne ödev yapması veya ekstra çalışması gerekmediği için anasınıfında öğlenci olması daha mantıklı,sabahtan oturur kahvaltı yapar çizgi film izler öğleden sonra da bütün enerjisini atar akşama yorgun gelir zaten uyur uğraştırmaz çok hem de öğleden sonrası anasınıfında bir şeyler öğrenmekle geçer.

teşekkürler
canım bende sizin gibi düşünüyorum zaten çocuğum zaten çok uysal bir çocuk
akşamları en geç 9, 9,30 gibi uyur ben sabahları rahat kahvaltısını yapabilsin diye
düşünüyorum en çok yoksa sabah uykusu yok 8, 8,30 gibi uyanıyor :16:

okulöncesi öğretmeniyim sınıfımdaki öğrencilerimin bir kısmı özellikle kışın havanın soğuk uykunun tatlı olduğu günlerde uyanmamak için direnip saat 11 gibi de okula gelemedikleri için üzülüp anneleriyle bozuşuyorlardı .. sabah uyanmak bazı çocuklar için çok sorun olabiliyor, bazı çocuklar ise uykuya o kadar da düşkün değiller.. yine de karar sizin çocuğunuzun özelliklerini gözönünde bulundurarak en doğru kararı verin.. herşey gönlünüzce olsun :))

okulöncesi öğretmeniyim sınıfımdaki öğrencilerimin bir kısmı özellikle kışın havanın soğuk uykunun tatlı olduğu günlerde uyanmamak için direnip saat 11 gibi de okula gelemedikleri için üzülüp anneleriyle bozuşuyorlardı .. sabah uyanmak bazı çocuklar için çok sorun olabiliyor, bazı çocuklar ise uykuya o kadar da düşkün değiller.. yine de karar sizin çocuğunuzun özelliklerini gözönünde bulundurarak en doğru kararı verin.. herşey gönlünüzce olsun :))

Çok teşekkürler yorumunuz içinn
dediğiniz gibi yaptım bende oğlum uykuya çok düşkün değil ama rahat rahat kalksın
kahvaltısını rahat yapsın ee bundan sonra sanırım hep sabahçı olucağı için (ilkokulda)
dedim bu sene rahat olsun o yüzden öğlençi olarak yazdırdık kendiside mutlu

Çok teşekkürler yorumunuz içinn
dediğiniz gibi yaptım bende oğlum uykuya çok düşkün değil ama rahat rahat kalksın
kahvaltısını rahat yapsın ee bundan sonra sanırım hep sabahçı olucağı için (ilkokulda)
dedim bu sene rahat olsun o yüzden öğlençi olarak yazdırdık kendiside mutlu

miniğimizin mutlu olmasına sevindim :) hayırlısı olsun inşallah onun içinde sizin için de ...

Back