- Konu Sahibi naznazefefe
evlendikten 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim , daha düzen bile kuramamıştım kendime başka bi şehire gelmiştim evlenip. eşimi çok severek evlendim o da beni seviyordu o kadar ilgiliydi ki , ilgisi aşkımı daha da arttırmıştı. bi gece , gecikince nöbetçi eczane arayıp gebelik testi aldık 2 çizgiyi görünce ben ağlama krizine girdim bebeği aldırmayı çok düşündüm ama eşim istemedi hatta o zamanlar çok mutluydu . hamileliğimin son ayına kadar da çok keyifliydi evliliğimiz. sonra doğum oldu bebeğim kolikti ve 4 ay aralıksız ağladı şimdide çok zor bi bebek. ikimizde çok bocalamaya girdik bu hayata alışmak için , çok kavgalar ettik boşanmanın eşiğine geldik döndük. ben gercekten çok kilo aldım hem hamilelik hem doğum sonrası bunalım 30 kilo şaka gibi. sanırım eşim bu yüzden yani bu kadar değiştiğim için bana çok uzak , dokunmuyo bile yabancı gibi. zaten bebek yüzünden ayrı odalardayız ve o bu halden çok mutlu. bende hep ağlıyorum. gene ailemin yanına yolluyo beni büyük bi keyifle farkındayım gitmem onu mutlu ediyo. bi kadın olarak çok mutsuzum.