Premature Bebekler oğlum 86 gün sonra evimizde =)

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

selenayusuf

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2010
42
0
86
Konya
yeni bir başlık attım arkadaşlar evet çok şükür sonunda oğluma kavuştum ,tam 86 gün bekledim ,artık taburcuyuz ve evimizdeyiz ,ablası babası annesiyle oğlum artıkalkisalkisalkis
son 20 gün hastanede anneler odasında kaldım,kaldığım süre içinde rop dan gözünden ameliyat oldu,ameliyatta 2 kere solunumu durmuş 5 saat sürdü ama çok şükür iyi geçti ve makineye bağlanmadan çıktı ameliyattan,3 saatte bir oğlumun yanındaydım,altını açtım biberonla beslenmeye başlamıştı ,ona alıştırmaya çalıştım ve sonunda artık taburcusunuz dediklerin de inanamadım,endişe,mutluluk,şaşkınlık hepsi birarada şükür kavuştum.
çok zor bir süreçti,çok zor günler geçirdim ama oğlum bizi bırakmadı direndi hayata sıkı sıkı sarıldı ,yaşamaz ümit yok denilen yavrum bütün doktorları şaşırttı mucize bebek dediler,buradaki bütün arkadaşların duaları destekleri sayesinde moral buldum ,hepinize tek tek teşekkür ediyorum iyi ki varsınız,benim gibi yavrusu küvezde olan prematüre anneleri inşallah sizde benim gibi bu mutluluğu yaşarsınız,en yakın zamanda kavuşursunuz yavrularınıza....:Saruboceq:

çok sevindim...aferin aslan parçasına..Allah bi daha sizi hiç ayırmasın, Yusuf cuğa başka sıkıntı göstermesin inşallah

çok ama çok geçmiş olsun inş nice sağlıklı huzurlu mutlu günlerinizin olması dileğiyle rabbim tüm bu durumda olan tüm annelerin yardımcısı olsun inş

gözün aydın olsun allah başka dert vermesin inşallah bütün bekleyen annler böyle bebekleriyle kavuşurlar

Canım nihayet sağlıkla kuzun kollarında artık..
Allah bir daha ayırmasın sizi..
Darısı Ynlz ve Syuzan'ın bebeklerine inşallah...

Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım. Darısı küvezdeki yavrusunu bekleyen tüm annelere olsun inşallah.

cok sevindim canim ne güzel utku bebek annesinin kollarinda artik...biz ayni gün dogum yapmistik hatirliyomusun bilmem...gökcem halal yogun bakimda ne zaman cikacagida belli deil..yine hergün gidiyorum hastaneye hep onunlayim allaha sükür...darisi basimiza canim...rabbim bir daha göstermesin ayriliklari insallah...

canım gözün aydın olsun çok şükür yavrun artık seninle benim yusufumda 22 sinde çıktı hastaneden bizimde rop 3. evereden sorunumuz var şimdilik bekliyoruz doktor gerileme bekliyor ameliyatı erteliyor senin bebeğinin rop kaçıncı evredeydi açık ameliyatmı oldu nasıl solunumu durmuş lazermi oldu merak ettim çok geçmiş olsun Allah o günleri bidaha yaşatmasın bizlere

geçmiş olsun, Allah ım bir daha ayırmasın kuzucuğundan, hayırlı uzun ömürler versin :Saruboceq:

canım çok sevindim maşaallah yusufumuza darısı kuvözde bebeklerini bekleyen tüm annelere....

gözünüz aydın Allah başka acı göstermesin inşallah maşallah kuzucuna.... darısı bebeklerini bekleyen bütün annelere..

çok teşekkür ederim arkadaşlar yusuf eve geldik geleli durmuyor sürekli ağlıyor şiddetli gaz problemi var doktoro götürdük kolik sancısı dendi mamamızı değiştirdik aptamile geçdik birsürü gaz damlaları bitkisel şuruplar kullanıyoruz banamısın demiyor
saatlerce ağlama kirizleri oluyor o ağlıyor ben ağlıyorum elimden bişey gelmiyor ne zormuş çocuk birsürü evrelerden sıkıntılardan geçti ne acılar çekti ama bu gaz sancısı canımızdan bezdirdi bizi inanırmısınız şöyle bi kucağıma alıp doyasıya sevemedim kucakta durmuyor kasılıp kalıyor ne yapacağımı bilemedim Allah beterinden esirgesin buda geçecek inşallah deneyimli anneler tecrübelerinize ihtiyacım var

seninde gözün aydın canım güle güle sağlıcakla büyüt yavrunu...
bizim rop 3 evredeydi ilerlemesi çok hızlı hemen ameliyat dediler ,lazerle oldu,ağrılı ve kıpırdamadan durması gerekiyormuş,anestesi altında oldu ama çok küçük ve kronik akciğeri olduğu için narkoz alması biraz sorunlu olur dediler,ameliyat esnasında makineye bağlamışlar çok şükür iyi geçti ameliyatı her hafta kontrolümüz var
sana tavsiyem bu ameliyat çok hassas ,dilerim gerek kalmaz ameliyat olmasına ama eğer olacaksa araştırın bu işin uzmanını bulun

ynlz,arkadaşım uzun bir süre sizi habersiz bıraktım gelişmelerden çok şükür sabrın sonu selamet bak gördünmü sende hiç merak etme güzel düşün güzel olsun ben buna inanıyorum aklına hiç kötü şeyler getirme sende kavuşacaksın en kısa zamanda yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…