- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
Okul yaşı böyle hesaplanır.Siz insanlar size yasinizi sordugunda 348 ayligim mi diyorsunuz? 74 aylik ne yaw.
Okula başlama ayı en erken 69. Bunlar isterse gidebiliyor. Eylülde 69-70-71 aylık olanlar dilekçeyle erteleyebiliyor. Daha büyükler başlamak zorunda.Okul yasi ay olarak hesaplanıyor sanırım. 60 aydan sonra okula başlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam
evet ya korkuncÖnceliğiniz çocuğunuz olmalı. Onu hiç onemsediginizi anlıyorum. Farzedelim kabul ettiler. Önümüzdeki yıl başlattınız. Sinifindakiler O'ndan 1 -2 yaş aradı küçük olacak. Tüm kademelerde bu olaca ve çocuğunuz tüm eğitim hayatı boyunca sınıftaki herkesten bir veya iki yaş büyük olacak. Ben buradan ürktüm yaaa çocuk adına. Devlet sizin korku bahanenizi umursamaz alır başlatır.
Bi bitmediniz yahu.Siz insanlar size yasinizi sordugunda 348 ayligim mi diyorsunuz? 74 aylik ne yaw.
Okula yazdırılacak çocuğun velisine sorulur: Çocuğunuz kaç aylık????Siz insanlar size yasinizi sordugunda 348 ayligim mi diyorsunuz? 74 aylik ne yaw.
Haklısınız hatalı yazmışım.Okula başlama ayı en erken 69. Bunlar isterse gidebiliyor. Eylülde 69-70-71 aylık olanlar dilekçeyle erteleyebiliyor. Daha büyükler başlamak zorunda.
işte tüm eğitim hayatı boyunca sürekli bunlara maruz kalacak. bazıları çocuk sahibi olmamalievet ya korkunc
hep en arka sırada oturacak sirik gibi boyuyla. kucucuk cocuklarla oynamak zorunda kalacak, belki dışlanacak. ergenliğe herkesten önce girecek. lise 2de 3te coktan reşit olacak... neden? annesi tek kalamiyor
Bizim çocukken yaşadığımız mahallede bir kızı ailesi hafız olsun diye okuldan almıştı. 2 ya da 3 sene sonra okula devam etti. O zaman çok üzülmüştük, yaşıtlarından büyük olarak okumak zorunda kaldı.evet ya korkunc
hep en arka sırada oturacak sirik gibi boyuyla. kucucuk cocuklarla oynamak zorunda kalacak, belki dışlanacak. ergenliğe herkesten önce girecek. lise 2de 3te coktan reşit olacak... neden? annesi tek kalamiyor
Hayır yani çocuğu okula göndermek zor bir şey değil ya.Tek başınıza kendinize bakmayı beceremezken neden çocuk yaptınız?