Premature Bebekler Oğlum 51 gündür küvözde... Dua edin Ne olur...

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
lore bebeğim ege de, dua et bizim için, sen neler yaşadın paylaşırmısın

dualarımız tüm küvezdeki bebekler için bizde ege yattık durumu ii giderken enfeksiyon kaptı 2 hafta hiç beslemedi melenjitten şüphelendiler belinden sıvı aldılar şükür temiz çıktı hatanede çok bitkin gözüküyordu sonra yavaş yavaş toparlandı özel odada kaldık ıkınmaktan kasık fıtıkları oluşdu onla mücadele ediyoruz. sen sor bildikleri baylaşırım. sen ğüçlü olki bebeginde ğüçlü olsun eve çıktıgınızda enerjine çok ihtiyaçın var saolsunlar gece hiç uyutmuyor.

bu arada 1. odaya çıktıysa yakında evinde durumu ii olanları alıyorlar çünkü inşallah çıkar yavrun. sütün varsa bol bol sag güzelim kesilmesin

Çok sevindim canım inşallah herkesten böyle güzel haberler alırız darısı benim ve bebeği yoğun bakımda olan bütün annelerin başına...

yazılanları görünce yaşadıklarımı tekrar hatırladım sizlere göre çok az ama bana 12 gün yettide arttı bile
o 12 gün geçmek bilmemişti tmm çıkabilir dediklerinde kaçırır gibi alıp çıkmıştım çocuğumu
tüm annelerin ALLAH yar ve yardımcısı olsun YA ŞAFİ isminin yüzü suyu hürmetine sağlık sıhat şifa versin RABBİM meleklerimize tüm anneler en kısa sürede bebeklerine kavuşur inşallahhh

arkadaşlarrrrr hevesim kursağımda kaldı... bugün gittim oğluşumun yanına... dün 1. odaya almışlardı... 2. odaya geri döndük... saturasyonu düşmüş, oksijen ihtiyacı artmış... hud un içinde oksijen veriliyor... hemşire kıyamadı bi on dakika kucağımdaydı... ama çok üzüldüm... dün ne kadar sevinmiştim... buna da şükür... rabbim sabır versin cümlemize... bütün bebeklerimizin duacısıyız...

bu arada 1. odaya çıktıysa yakında evinde durumu ii olanları alıyorlar çünkü inşallah çıkar yavrun. sütün varsa bol bol sag güzelim kesilmesin

lora cim hevesim kursağımda kaldı... dün akşam saturasonu düştüğü ve oksijen ihtiyacı arttığı için 2. odaya geri almışlar... hud içine oksijen veriyorlar... siz ne aşamalardan geçtiniz... solunum sıkıntınız varmıyıdı varsa nasıl aştınız... (( kaç kilo ile taburcu oldunuz

dogdugu ilk hafta solunum sıkıntısı oluşdu sonra düzelmişdi 1 odadaydık ii giderken enfeksiyon kaptık tekrar 2 odaya geri döndük 2 hafta beslenemedik solunum atakları devam etti sil baştak tekrar beslenmeye başlandı tolre edemedi sonra düzeldi işin başı sabır çok önemli bende hastaneden çıktıktan sonra bebegimi öyle görmek çok yıpratıyordu.(bu arada 30 haftaklık 1360gr dogdu 2000 kilo ile taburcu olduk )allahım inşallah tez zamanda kucagına almayı nasip ettsin ALLAH ŞİFA VERSİN YARABBİM

amin canım amin... tüm yatan bebeklerimizi allah ana babalarına bağışlasın... sabır... en çok bu lazım bize... birde inanmak....

8 aymı allah sabır versin canım..güzel bebğin en kıza zamanda cıkar insallah yavrum ne kadar cok ameliyat atlatmış... bu direncini hayatı boyunca kaybetmesin
senin adına cok cok sevindim cıkmaya az kaldı annesi

bazen her doktoru dinlememek gerekiyor galiba..ama bu tecrübeli anne olmandan kaynaklıyor canım...
bebeğinede maşallah

lore özel yazamıyorum... sistem izin vermedi... bebeğimin oksijen ihtiyacı devam ediyor... sanırm birde cuma günü yapılan ropp muayenesinde sorun çıkmış... yarın bilgi alıcam... umarım birşey çıkmaz ve oğlum iyidir... rabbim oğlum ve bütün bebeklerimize şifa versin...

allah şifa versin canım..inşallah sorunsuz atlatırsınız bu günleri..Allah yavruna güç versin..geçmiş olsun canım

arkadaşlar bebeğimin oksijen ihtiyacı devam ediyor.. küvez içine oksijen veriliyor... yeni bi antibiyotik başlanmış onun için.. bir 1.evre ropp çıkmış cuma günü olan muyenede... umarım atlatırız... rop konusunda çok sağlıklı bilgilerim yok. yarın tekrar gidicem hastaneye... dualarınızı esirgemeyin bizden... ylmz efsane ve birce nin bebekleride iyidir umarım... onlardan haber yok sanırm ((

Merhaba canım rop konusunda bilmek istediğin bi şey varsa bana sorabilirsin.Benim kızım rop ameliyatı geçirdi allaha hamdolsun şu anda bi sorunu yok.İnşallah sizinki ameliyata kadar gitmez ama gidersede üzülme tam zamanında yapılırsa bi sorun kalmıyo.İnşallah tez zamanda bebeğini kucağına alırsın canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…