Premature Bebekler oğlum 5 aylık dönüyor.....

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

deniz.

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2009
254
6
96
İstanbul
arkadaşlar 26 haftalık doğan oğlum.şuan düzeltilmiş 5 aylık...dönüyor yerinde tutamıyoruz çok hareketli....kucağımıza aldığımız zaman hoplayıp zıplıyor...bilinçli değil tabiki ama de..de...de gibi sesler çıkarıyor....bunlar güzel gelişmeler sanırım.......

ne kadar hareketli olduğu erkenden gelmesinden belli :)
Allah bağışlasın canım.Maşallah oğluna. Benim oğlum daha dönemiyor.Tembel biraz kendileri :)

canım çok güzel... maşallah diyelim kuzuna....
sanırım değil gerçekten güzel gelişmeler.....

Maşallah canım ikisi de dönüyor mu?
Bu çok güzel bir haber. Allah'ım hep böyle güzel gelişim haberleriyle sevindirsin bizi.:Saruboceq:

hayır henüz bir tanesi dönüyor....gelişimi geriden gelen dönüyor....ikiside çok iyi durumda şu an..diğerini geçti.geriden geliyodu baştan.....

Maşallah kuzucuğuma aferim ona:) ışte bebekler böyle canım bazen endişeleniyoruz neden bu hareketi yapmadı ne oldu diye ama bir anda hiç beklemediğimiz birşeyler yapıveriyorlar. Ben de heyecanla emeklemesini bekliyorum:) Şimdilik yuvarlanıp duruyor.

maşaallah canım artık yatakta bırakma sakın,yere battaniye ser,onun üzerinde oynasın...

ne güzel maşalah bende bekliyorum emeklesin diye ama yok geri geri emekliyo hala ileri gitmiyo

maşallah bıldırcınlarahep böle güzel haberlerini bekliyoz bebişlerin

maşallah kuzuya maşallah
Allah nazarlardan saklasın yavrumuzu ve de yavrularınızı...

ne güzell....benim oğluşumda 5.ayına yeni girdi dahA simdiden kıpır kıpır hiç durmuyor hatta kanepeden düştü o an cok korktumm tabi ama smdi gülerek anlatıyorum amann dikkat edin yalnız bırakmayın hiç inanın ne yapacakları hiç belli olmuyor saskınlıkla izliyorum çabasını.Allah bebeklerimize saglıklı uzun ömürler wersin ANNELEREDE BOL SABIR TABİİİ:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…