oğlum 3 yaşında ama

egem2008

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2011
3
0
36
İzmir
merhaba sevgili anneler ve adayları
ben aranıza yeni katıldım,3 yaşında bir oğlum var ve ben 1 senedir çalışıyorum,2 sene oğlumla birlikteydik ve çok güzel zamanlar geçirdik beni hep dinliyen birlikte birşeyler yapan ve oyun oynıyan anne oğulduk ama şimdi çok zorlanıyorum .
oğlum kreşe gidiyor hafta sonlarıda cumartesi yani teyzem ilgileniyor yani 3 elden geçiyor çok hırçın yaramaz bir çocuk olmuş bukadar kötü olduğunu daha önce farketmedim.artık onun için oyun oynamak cimcirmek , dişlerini sıkarak boyazımızı sıkmak , babasına tokat atmak ve ne isterse yapıcak ve alıcaksınız . böyle bir çocuk oluvermiş oğlumun bu durumuna çok üzülüyorum bir pskoloji desteği alıcam araştırıyorum ama ilk önce sizlere danışmak istedim.
şimdiden yorumlarınız için teşekkürederim.

benim kizimda 2,5 yasinda suan krese gidiyor ben calismiyorum ama kresin
onun icin daha faydali olucagini dusundum. yasitlariyla birarada kalmak herzaman iyidir bence
ama tabi sizinle gecirecegi zamanda onemli. benim kizimda hircin orda ogreniyor vurmayi filan.
ama evdede tum gun ne yapicak benimle oda var. ben elimden geldigi kadar ona vakit ayirmaya calisiyorum geldiginde.
birlikte yuruyus yapiyoruz sarki soyleyip oyun oynuyoruz babaylada arasi iyi. ama yeterli mi bilmiyorum.
ben bu kadar hircin olmasini hem krese hemde seninle az zaman gecirmesine bagladim acikcasi

canım benim aklıma 2 şey geldi.birincisi çalışmaya başlamana tepki gösteriyor olabilir ikincisi de kreşte yaşadığı ters bir durum olabilir... öncelikle kreşteki durumunu bir öğren, öğretmeniyle bir konuş bakalım o ne diyecek....
bir de her istediğini yapmak durumu daha da kötüleştirebilir ... makul isteklerini yerine getirin ama her dediğini yapmayın bırakın gerekirse ağlasın bağırsın küssün ama emin olun dönüp dolaşıp yine size gelir..

okuduğum kitapta şöyle diyordu '' çocuğun her tacizinde talep vardır..'' sizi hırçınlığıyla taciz eden çocuğunuz belkide sizden koparılıdığını düşünüp daha çok beraber olamamanın isyanını yaşıyordur.... ''anne işte-sabiha paktuna keskin..'' okuyun sorununuzun çözümünü kendiniz halledeceksiniz... bol şans.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…