Oğlum 3 yaşına girmek üzereyken iyice delirdi

Hayirli aksamlar arkadaslar benim oglum bir ay sonra 3 yasina girecek ancak su son bir haftadir iyice zivanadan cikti. Tam uslandi derken iyice delirdi. Masa üzerindekkleri durduk yere yere atmalar. Camasir sermistim onlari tek tek alip saga sola firlatmalar. Su sisesini oldugu gibi haliya dökmeler. Durduk yere oldu bunlar. Bende tam seviniyordum 2 yas sendromu bitti sakinlesti cok uslandi diye kendi kendine oyun oynardi simdi pesimden ayrilmiyo 1 haftadir tuhaflasti uyumak istemkyor uyutmak 1 saatimi aliyor oran oraya dönüyor ayaklari eleri durmuyo beni cildirtiyo hic dinlemiyor nolur akil verin bana
Ayni yaşlarda erkek yigenim var demiştim ya Daha dün yaşadigimiz olayi anlatayim mesela.:)
Parka cikardik hersey guzel hoş tam vedalasma vakti hala sende gel dedi gelemem dedim basladi aglamaya. Eve gittiler 1 bucuk saat boyunca aglamiş. Annesi bugun anlattı. Kapiyi kendi acmak istemiş annesi tamam demis o halde bile aglamiş. Sonra ellerini yikamak istemiş annesi. Kollarını kivirdi diye aglamiş. Sonra dis fircalayacam diye tutturmus bizimki. Annesi ona da tamam demis fircayi vermis geri firlatmis. Fircayi almak icin eğilince sabunlugu atip kirmiş. Tabi annesi cinnet seviyesine gelmiş 😀
Sonra neyse iceri oturtmuş aciktim demis biseyler getirmis . Dokmus sacmis. Her yemegi birbirine katmış anlayacaginiz tam bir canavar...

Hepinizi yazılarını okudukça AA buda benim oğlumda var demekten yoruldum 😅 Allah canlarını sağ etsin ama artık sabır bir yere kadar oluyor ya. Ne yapsam bilmiyorum . Gittim sulunboya aldım yok parmak boyası aldım yok kuru baya aldım yok bütün duvarlar kalem izleri . Çocuk biseyi öğrenmek için gelmemiş sanki tam aksine başka fikirler için gelmiş dünyaya. Parmak boyası veriyorum birlikte yapıyoruz kalkıyor banyoya gidip onları yikicakmis. Banyonun kapisi açık olmasın. Kıyafetleriyle klozete oturup ciss diyor. Kalkıyor kirli seepti çekip dış fircaliyor. O banyodan çıkmıyor bıraksam akşama kadar diş fırçalamak istiyor. Ev dublex aşağı yukarı kayınvalidem köyden geleli kadın eridi bitti . Tam TV ye dalmisiz kafama bişey fırlatıyor. Mutfak tezgahi artık ana yeri. Benden önce yemek yapmaya koşuyor. Hep suyla oynamak istiyor. Sabır falan kalmadı daha bende en sonunda bağırdım ama dinlemedi tabi😅 Motorunu masanın üstüne çıkartıyor orda surcekmis. Bugün tepeleniyor az kala. 5li cekmecesi var hepsini açıp üstüne çıkıyor kaç kere üstüne devrildi. Ben baş edemiyorum bana da akıl verin

Ayni yaşlarda erkek yigenim var demiştim ya Daha dün yaşadigimiz olayi anlatayim mesela.:)
Parka cikardik hersey guzel hoş tam vedalasma vakti hala sende gel dedi gelemem dedim basladi aglamaya. Eve gittiler 1 bucuk saat boyunca aglamiş. Annesi bugun anlattı. Kapiyi kendi acmak istemiş annesi tamam demis o halde bile aglamiş. Sonra ellerini yikamak istemiş annesi. Kollarını kivirdi diye aglamiş. Sonra dis fircalayacam diye tutturmus bizimki. Annesi ona da tamam demis fircayi vermis geri firlatmis. Fircayi almak icin eğilince sabunlugu atip kirmiş. Tabi annesi cinnet seviyesine gelmiş 😀
Sonra neyse iceri oturtmuş aciktim demis biseyler getirmis . Dokmus sacmis. Her yemegi birbirine katmış anlayacaginiz tam bir canavar...
Aynı durumlar bende de mevcut😂

Back