Ayni yaşlarda erkek yigenim var demiştim ya Daha dün yaşadigimiz olayi anlatayim mesela.:)Hayirli aksamlar arkadaslar benim oglum bir ay sonra 3 yasina girecek ancak su son bir haftadir iyice zivanadan cikti. Tam uslandi derken iyice delirdi. Masa üzerindekkleri durduk yere yere atmalar. Camasir sermistim onlari tek tek alip saga sola firlatmalar. Su sisesini oldugu gibi haliya dökmeler. Durduk yere oldu bunlar. Bende tam seviniyordum 2 yas sendromu bitti sakinlesti cok uslandi diye kendi kendine oyun oynardi simdi pesimden ayrilmiyo 1 haftadir tuhaflasti uyumak istemkyor uyutmak 1 saatimi aliyor oran oraya dönüyor ayaklari eleri durmuyo beni cildirtiyo hic dinlemiyor nolur akil verin bana
Parka cikardik hersey guzel hoş tam vedalasma vakti hala sende gel dedi gelemem dedim basladi aglamaya. Eve gittiler 1 bucuk saat boyunca aglamiş. Annesi bugun anlattı. Kapiyi kendi acmak istemiş annesi tamam demis o halde bile aglamiş. Sonra ellerini yikamak istemiş annesi. Kollarını kivirdi diye aglamiş. Sonra dis fircalayacam diye tutturmus bizimki. Annesi ona da tamam demis fircayi vermis geri firlatmis. Fircayi almak icin eğilince sabunlugu atip kirmiş. Tabi annesi cinnet seviyesine gelmiş
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Sonra neyse iceri oturtmuş aciktim demis biseyler getirmis . Dokmus sacmis. Her yemegi birbirine katmış anlayacaginiz tam bir canavar...