oğlum 1,5 yaşında ve yine hamileyim

hayırlı olsun zor olucak evet ama birlikte büyüyüp kardeş sevgisini tadıcaklar ilerde ikide dogurmuşum diceksin ama dogumdan sonra dikkat li ol benden sölemesi opuyorumnanaktan

cnm sanada slm bende senin gibi düşünenlerdenim takiii babamı kaybedene kadar o an yanlış yapıyorum dedim bir gün vaktim gelecek ve bende gidecegim yavrum yanlız kalacak bi kardeşi olmalı dedim oğlum şuan 9 yaşında çokk istiyor bi kardeşi olsun 6 aydır her ay tamam bu sefer oldu diyoruz ama olmuyo yarın sabah doktora gidecegim inşallah bi yolu vardır . İstemeyen ben o kadar çok üzülüyorum ki bu duruma anlatama bunu sana bence artık eger istiyosan daha fazla bekleme inşallah bi sorun yaşamazsında olur

tebrikler bence cok güzel bi tam zamanlama olmus bende öyle düsünüyorum aralarinda fazla yas farki olsunda istemiyorum okadar dogumdan korkan ben simdi kizimin yanlis kalmasini hic istemiyorum ilerde birbirlerine insALLAH hem arkadas hem kardes olurlar o yüzden bende simdi korunmayi fazla önemsemiyorum darisi isteyen herkese insALLAH

inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın canım. ben daha yeni başlıcam ekim ayında...kasımda adet olmazsam bilki hamileyimdir allahın izniyle. benimde oğulum çok istiyo lardeşi olmasını anna ben tek kalmak istemiyorum herkezin kardeşi var deyip duruyo aşkım. hayırlısı olsun canım ikimiz içinde.yerimseniben

bncede canım iyi yapmışsın onlar bi 5 6 7 yaşlarına gelsin ohhh dieceksin bnceeeeeeeeee

hepinize teşekkürler kızlar sanırım ara verseydim cesaret edip yapamazdım her işte bir hayır vardır

canım zorlanırsın mutlaka ama geçecek genç anne olacaksın yaşları yakın olduğundan da iyi anlaşacaklar eminim. Bu arada bende yalovalıyım hemşeriyiz yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…