- 27 Kasım 2015
- 36
- 7
Haklisiniz yazilislari farkli olabiliyor,esim arab oldugu icin sorun teskil etmiyor...Ensar guzelmis fakat anlaminida bilmek lazim
Sahabe isimleri genel olarak yazilisi farkli turkceden ve ekleri olan isimler bir birinden ayirilmak olmaz bir anlam tasiyor tam adi koymakta arap asıllı bi vatandasi cagristiriyor dikkatli araştırmak lazım
Yoksa bu sahabi isimlerinin başındaki Amr Türkçedeki Emir' mi ???
En guzeli ensarAklımda Mustafa Muaz, Eymen, Furkan, Ensar, Musab, Duha isimleri var ama karar veremiyorum.
Bakalım hangisi nasip olacak. Eşim Mahmud Sami mi olsa demişti ama kabul etmedim çok ağır geldiEn guzeli ensar
Evet ya ikisi de kaba bi deBakalım hangisi nasip olacak. Eşim Mahmud Sami mi olsa demişti ama kabul etmedim çok ağır geldi
Mahmud Peygamber efendimizin isimlerinden diye istedi ama ben iki isim olacaksa Mustafa yada Muhammet ilk isminin olmasından yanayım. Hala karar veremedik zaten bu gidişle hastanede ismini koyacağızEvet ya ikisi de kaba bi de
Çok güzel. Maşallah oğlunuza.Benim oğlumun adı mustafa rüyamda görmüştüm. İnanılmaz terbiyeli ve saygılı bir çocuktur. Çok vicdanlıdır anne babasına hiç kıyamaz. Gerçekten isminin anlamı gibi. Tavsiye ederim. İkinciside erkek olursa yine peygamber efendimizin isimlerinden birini koymak istiyorum
Muaz mı garip geldi acaba sizce merak ettim yoksa musab umeyr miİlk kez duydum bu adı.. Çok garipsedim. Ama söylenişi zor ve biraz da kaba geldi
Muaz mı garip geldi acaba sizce merak ettim yoksa musab umeyr mi
muaz nasıl senceEvet musab umeyr ikiside
O da fazla kullanılmayan ama bence muazda kabamuaz nasıl sence
Benim oğlum 1,5 yaşında ismi Muaz Enver. İsmini çok seviyorum. Hep oğlum olursa Hz Muaz gibi olsun derdim o yüzden hamile olduğumu öğrenince direk Muazım diye sevmiştim. Herkes çok beğeniyormuaz nasıl sence
peki çevreden nasıl tepkiler alıyorsunz anlamayan oluyor mu isminiBenim oğlum 1,5 yaşında ismi Muaz Enver. İsmini çok seviyorum. Hep oğlum olursa Hz Muaz gibi olsun derdim o yüzden hamile olduğumu öğrenince direk Muazım diye sevmiştim. Herkes çok beğeniyor