- 27 Kasım 2015
- 36
- 7
Benimde oglumun adi musab umeyrBir oglum daha olsa adini muaz birakmak isterim...Musab yeğenimin adı. Hamzada diğer yeğenimin ismi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde oglumun adi musab umeyrBir oglum daha olsa adini muaz birakmak isterim...Musab yeğenimin adı. Hamzada diğer yeğenimin ismi.
bence cok hos kulagada cok hafif geliyor...Muhammed masum nasıl kizlar
omer asaf hosuma gdiyorsaglikla dogsun bebeginizBende ömer ve ikra isimlerini beyeniyorum ikra kız icinde olabilir sanirim ama babayi ikna etmek zor ;/
İlk kez duydum bu adı.. Çok garipsedim. Ama söylenişi zor ve biraz da kaba geldiBenimde oglumun adi musab umeyrBir oglum daha olsa adini muaz birakmak isterim...
InsAllah tesekur ederim :)omer asaf hosuma gdiyorsaglikla dogsun bebeginiz
insaallahBen Taha ismini çok istedim ama eşim istemedi iki isim de zor oluyor ama ömer kağan koyduk adiyla yasar inşallah hz. Omer gibi adaletli olur ona benzer
rica ederimInsAllah tesekur ederim :)
evet soylenisi zor biz sahabelerden musab bin umeyr r.anin ismi oldugu icin oyle biraktik.kimlikte musab umeyr olarak geciyor fakat biz musab diyoruz sadece..İlk kez duydum bu adı.. Çok garipsedim. Ama söylenişi zor ve biraz da kaba geldi
Anladim. Saglikla buyutunevet soylenisi zor biz sahabelerden musab bin umeyr r.anin ismi oldugu icin oyle biraktik.kimlikte musab umeyr olarak geciyor fakat biz musab diyoruz sadece..
sagolun tesekkur ederim.Anladim. Saglikla buyutun
Musab, Umeyr, Bilal, Enes, Erkam, Muaz, Hamza...Ben de çok istiyorum fakat
Ömer Yusuf Mehmet Ahmet Ali Yasir talha bunlar koyamayacağım isimler çünkü kuzenlerde çoçuklarında kardeşlerimde eşimin kardeşlerine bu isimler mevcut bunun dışında ne olabilir Musab da güzel ama sonunu p ile yazma sıkıntısı olur
İnşaallahinsaallah