• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öğlenleri ne yiyebilirim ?

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Merhablar sabahlari erken kalkip kahvaltida sandivic yapıp yiyorum akşam yemeklerini de genelde 6-6.30 gibi yiyorum bir sekilde halloluyor. Ama öğlenleri ne yesem bilemiyorum. Yani masrafsiz hazırlaması vakit almayan ne yiyebilirim bilemiyorum. Meyve doyurmuyor atıştırmalık olarak ancak yeniyor. Ne hazirlayip yiyebilirim öğlenleri ? Yumurta ve menemen hariç lütfen

Öğrenci misiniz,dışarda mı yemeniz gerekiyor evde mi oluyorsunuz?diyet için mi soruyorsunuz?anlamadım ki yardımcı olacam ama

Merhablar sabahlari erken kalkip kahvaltida sandivic yapıp yiyorum akşam yemeklerini de genelde 6-6.30 gibi yiyorum bir sekilde halloluyor. Ama öğlenleri ne yesem bilemiyorum. Yani masrafsiz hazırlaması vakit almayan ne yiyebilirim bilemiyorum. Meyve doyurmuyor atıştırmalık olarak ancak yeniyor. Ne hazirlayip yiyebilirim öğlenleri ? Yumurta ve menemen hariç lütfen
Tok tutan şeyler. Yoğurt,havuç rendesi üzerine limon sıkın... haşlanmış karnıbahar,brokoli vs.

Bir gününüzü dondurulabilir şeylere ayırın

Sabah evden çıkmadan onları ısıtıp yada pişirip yanınızda götürebilirsiniz

Taze fasulye yemeği -kofte -borek vs

Ton balığı ve salata.
Haşlanmış sebze (brokoli,karnabahar,havuç) ve yoğurt
Salata ızgara tavuk veya haşlanmış tavuk
Protein ağırlıklı olsun, protein tok tutar

Kavanozda salata hazırlayıp götürebilirsiniz. Salataları çeşit çeşit yaparsınız kimi zaman et ürünü eklersiniz kimi zaman bakliyat. Makarna salatası, kısır, mercimek köftesi (soğansız) de iyi bir alternatif. Patatesleri haşlayıp, tereyağı ve kaşar peyniri ile iyice ezip üzerine dilediğiniz malzemeyi koyup saklama kabında götürebilirsiniz bir tür kumpir olur. Soğuk yenebilen sebze yemekleri olabilir, biber dolması, barbunya, taze fasulye gibi. Evde kalan sebzelerle mücver yapıp götürebilirsiniz, bir porsiyonluk yoğurtlardan da alıp beraber yiyebilirsiniz. Ben bazen börek, kek yapınca ertesi gün birkaç dilim getirirdim yanıma. Alternatif çok aslında.

Back
X