Öğle arası iş yerimde ne yiyebilirim ?

Pimpirikli10

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
1.515
1.399
83
Evet hanımlar soru başlıkta zaten ☺️
Covid-19 dolayısıyla iş yerimde yemek yemiyorum. Uzun bir süredir öğlenleri börek vb. Tarzında şeylerle idare ediyorum. Ama artık yemek istemiyorum sadece karnım doysun diye yemiş oluyorum. Yemek götürmekte istemiyorum çünkü barbunya vb. Şeyleri soğuk tüketmeyi sevmem. Benim aklıma sadece ton balıklı sandviç geldi yiyebilecegim. Sizin güzel fikirlerinizi bekliyorum 🤭

ben de yemekhaneye gitmemek için evde mayalı hamur ustası oldum bu dönemde.

simit, kruvasan, çeşitli sandviçler, çörekler falan yapıp götürüyorum. bakalım ne kadar dayanacağım. bir de öğlen hafif geçiştirmeyi de düşünebilirsiniz karpuz peynir gibi. o da güzel oluyor.

ben de yemekhaneye gitmemek için evde mayalı hamur ustası oldum bu dönemde.

simit, kruvasan, çeşitli sandviçler, çörekler falan yapıp götürüyorum. bakalım ne kadar dayanacağım. bir de öğlen hafif geçiştirmeyi de düşünebilirsiniz karpuz peynir gibi. o da güzel oluyor.
O kadar cok hamur işi tükettim ki resmen ise geldiğimizden beri börek, poğaça yiyorum. Sandviç çeşitlerine bakayım 😊 Ton balığı sabah yaptığım sandviçte bozulur mu acaba

Izgara sebzeli, ızgara tavuklu, beyaz peynirli-rokalı sandviçler olabilir gene. Kavanozda salata yapıp götürebilirsiniz. Akşamdan hazırlayıp dolaba koyup sabahları sadece küçük bir kaba limonlu zeytinyağlı sosunu hazırlayıp ikisini bir götürürsünüz. Kısır, makarna salatası, mercimek köftesi olabilir. Soğuk yemek sevmem demişsiniz ama belki düşünürseniz mücver olabilir yanında naneli yoğurtla ya da ekmek arası köfte olabilir.

Son düzenleme:
Back
X