Oğlak kadınıyim eşim koç hatta cocugum aslan burcu diyenlerden burda var mi??

Oğlum Aslan,kızım başak,ben terazi,eşim boğa. Bu arada benim yükselenim başak,kızimın yükseleni terazi.
Böyle bir karışım yoktur sanmıyorum kocaman sitede.
Ne amaçla sordunuz bilemedim ama burçlara bu kadar takılmayin,biz bile anlaşıp gidiyoruz böyle burçlar karması olarak,sizde anlaşırsınız muhakkak.

Oğlum Aslan,kızım başak,ben terazi,eşim boğa. Bu arada benim yükselenim başak,kızimın yükseleni terazi.
Böyle bir karışım yoktur sanmıyorum kocaman sitede.
Ne amaçla sordunuz bilemedim ama burçlara bu kadar takılmayin,biz bile anlaşıp gidiyoruz böyle burçlar karması olarak,sizde anlaşırsınız muhakkak.
Evet siz de epey bir zıtmişsınız demek isteyince oluyor bunu okumak güzel ama tek tarafli degil herkes ödün vermeli biraz biraz diye düşünüyorum

bi konu actim oda konumun uydu bölüme allahin bir kulu dönüp cevap vermedi yine de derim var bölümüne acmadim. böylesine DERTleri görünce diyorum keni kendime ben niye yapmamisim diye .....Neyse Aslan burcuyum ve Oglaklari hic sevmem koc ile de inatlasirlar
Ben aslinda ilk defa konu acmak istedim ve acilacak butonu bulamadim .Derdim var bölümunde ciktigini görünce cok sasirdim silmek istedim beceremedim.Bu kadar talep görecegini bilmiyordum.

Ben sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdim
Yay burcu olarak nedense çok mutlu oldum :KK70: :rapci:

O evde cümbüş var desenize asabi dediğim dedik burçlar bir araya gelmiş:KK45::KK53:

Ben sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdim
O zaman bundan sonraki hayatını yay gibi yaşa

Ben aslan eşim kova (yukselenim kova )

Oğullarım aslan ve ikizler
Kızım balık evde ki herkes çok inatci :KK47:

Ailesel olarak burç ve fikir catismalari cok yasiyoruz da ben gibi olan varsa dayanisma ,yardimlasma bekledim 😊
12 burç var
Ama dünyada 12 çeşit insan yok
Kimi aslan burcu sessiz sakin olur, kimi aslan burcu lider vasfına sahip güçlü biri olur.
Demem o ki burçlara çok inanmayın.
İnsanın karakterini yine kendisi belirler, doğduğu ay değil.

12 burç var
Ama dünyada 12 çeşit insan yok
Kimi aslan burcu sessiz sakin olur, kimi aslan burcu lider vasfına sahip güçlü biri olur.
Demem o ki burçlara çok inanmayın.
İnsanın karakterini yine kendisi belirler, doğduğu ay değil.
Yani istisnalar belki cikar ben rastlamasam da .Sessiz sakin bir Aslan hic görmedim,tanimadim .Kısaca burc özelliklerinin zıttını tasiyana rastlamadim diyeyim

Yani istisnalar belki cikar ben rastlamasam da .Sessiz sakin bir Aslan hic görmedim,tanimadim .Kısaca burc özelliklerinin zıttını tasiyana rastlamadim diyeyim
Dünyada 12 çeşit insan olmadığına göre, burçlar da çok gerçekçi gelemiyor bana. Evet bazı hareketler özellikler tutuyor ama her özellik asla tutmuyor.
Benim kardeşim aslan burcu ve aşırı sessiz sakin uysal bir çocuktur, ağzı var dili yok. Bende burcumun özelliklerini taşımam mesela.

Dünyada 12 çeşit insan olmadığına göre, burçlar da çok gerçekçi gelemiyor bana. Evet bazı hareketler özellikler tutuyor ama her özellik asla tutmuyor.
Benim kardeşim aslan burcu ve aşırı sessiz sakin uysal bir çocuktur, ağzı var dili yok. Bende burcumun özelliklerini taşımam mesela.
Ne güzelmiş.Bana denk gelmedi

Back
X