- 25 Ekim 2018
- 3.628
- 6.447
- 158
- Konu Sahibi Thallosofili
Oğlak kadınıyim,eşim koç hatta cocuğum aslan burcu diyenler burda var mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailesel olarak burç ve fikir catismalari cok yasiyoruz da ben gibi olan varsa dayanisma ,yardimlasma bekledimSebep?![]()
Siz çatışmalarınızı anlatın biz hangisi burçtan hangisi havadan onu söylerizAilesel olarak burç ve fikir catismalari cok yasiyoruz da ben gibi olan varsa dayanisma ,yardimlasma bekledim![]()
Ben sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdimSiz çatışmalarınızı anlatın biz hangisi burçtan hangisi havadan onu söyleriz![]()
Ya işte ben evliyim koçlaBir oglak olarak koç burcuyla hic anlaşamam.
Istisnasiz.
Yay burcu gamsız mı oluyormuş hiç haberim yokBen sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdim
Allahhhh, şükür yarabbim...Oğlak kadınıyim,eşim koç hatta cocuğum aslan burcu diyenler burda var mi??