Oğlak kadınıyim eşim koç hatta cocugum aslan burcu diyenlerden burda var mi??

Siz çatışmalarınızı anlatın biz hangisi burçtan hangisi havadan onu söyleriz 😃
Ben sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdim

Burclara ben de inanirim ama butun karakterimiz tek bir burcla alakali degil. Koç burcuyum mesela ben ama romantik ilişkilerde koç burcu ozellikleri agir bassa bile disariya karsi ya da arkadaslik ilişkilerinde yukselenim olan akrep burcu ozelliklerim bir tik agir basiyor. Tersi de olabilirdi.

Yildiz haritasi daha bir detay veriyor tabi. Anlasamamanizij sebebi oglaklik kocluk degildir sadece :D

bi konu actim oda konumun uydu bölüme allahin bir kulu dönüp cevap vermedi yine de derim var bölümüne acmadim. böylesine DERTleri görünce diyorum keni kendime ben niye yapmamisim diye .....Neyse Aslan burcuyum ve Oglaklari hic sevmem koc ile de inatlasirlar

Ben sanirim bazi seyleri burclara fazlasiyla bağliyorum ama hic mi bi seyimiz uyuşmaz herkes burcunun özelligini taşiyor işte.Oglak kadini olmak zaten başli başina yorucu bi sey..Her seyi en cok düşünen burc..Bi daha dünyaya gelsem yay olmak isterdim
Yay burcu gamsız mı oluyormuş hiç haberim yok😃

Back
X