- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaayy evet o çok iyi ve olursa benimkinin de yok...2erkek kardeşlerKonuşamıyorsun zaten.. Cici kız gibi ol yeter annelere.. Gerçi benim ki farklıydı. KV min hiç kızı olmadığı için gelinlerini kızı gibi görüyor.
Saçmalayacağını düşündüğünde susup, gülümse.
Benden bu kadar tavsiye.
Ay ben bu konuşma işini nasıl halletmem ya gerçi benim bu huyum genel genelde sessiz bi insanım öyle bilinirim yani ama bence Değilim
Kimseden öğrenemedim bu tavsiyeleri hem canlı ornekler faln çok iyi oldu ayyy çok mutlu oldumAaaaayy evet o çok iyi ve olursa benimkinin de yok...2erkek kardeşler
Aaaaayy evet o çok iyi ve olursa benimkinin de yok...2erkek kardeşler
Aynen noldu?? Kötü mü yoksa ,ilk gelinini mi kıZı sayar abisi de yeni evlenmiş geçen yazAynen. Abisi mi var?
Aynen noldu?? Kötü mü yoksa ,ilk gelinini mi kıZı sayar abisi de yeni evlenmiş geçen yaz
Senin muhabbetin iyidir ya da daha mı güzelsin.Valla aynı ben. Yok diğer gelininden daha çok sever beni.
Çok seviyorum ben onlarıııı,sizi de çok sevdimmmmm1 erkek 1 kadın var şu an fox ta. Aynı eşimle ben. Bu kadar olur. Aynı dialoglar.
Daha içtenmişim. Öyle diyor.Senin muhabbetin iyidir ya da daha mı güzelsin.
Aslında içki falan içiyor sigara iddia ..yani tam da emin olamıyorum ama normalde çok takılmama rağmen buna hiç takılmadım.bunda önce de Boğa Burcu biri vardı güya beni çok seviyordu.numaracı.ben de ona kanmıştım da sonra bunları bahane edip kaçtım.
Yengeçle Oğlak Zıtmış ya yani ne olacağımız belli değil,keşke ben de Boğa olsaydım ya da başak
Diğerleri geçer diyorsun yani sigaraDaha içtenmişim. Öyle diyor.
Benim babam Boğa.. Boğalar çok aileci olur aslında ama en inatçı burç.Kadın erkek çok fark ediyor..
Diğerleri geçer diyorsun yani sigara
Bir kadın bi erkek kötü bitti ya