- 20 Ağustos 2011
- 439
- 4
kizlar 20 ocakta dogan bir erkek oglak burcu oluyor degil mi ?? :26:
evet nişanlımda 20 ocak oğlak burcu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kizlar 20 ocakta dogan bir erkek oglak burcu oluyor degil mi ?? :26:
ne istediklerini bilmezler kafaları her zaman karışıktır çok duygusal gibi gözükselerde tam tersi hiç birşeyi umursamazlar egoları tavan yapmıştır kendilerinden başkasını düşünmezler bugün seviyorum diyorsa yarın bu duygusunun değişme ihtimali yüksektir(tabi bu benim tanıdığım oğlak erkeği profili genelleme yapmış olmayım :))
arkadaşlar komik birşey anlatacağım..benim sevgilim oğlak....burdaki yazıları okudum baktım hepiniz kıskanç yazmışsınız..oysaki benimki çok çağdaş:)) gittim yanına anlattım..bütün oğlaklar kıskançmış sen değilsin dedim..yoksa öylemisin diye sordum güldü:)) hani söylemek istemez gibi bir gülüş:))) ardındanda, güvenmek lazım dedi...meğer benimkide kıskançmış ama senelerdir belli etmezmiş çok şaşırdım yahu:)))
Erkek arkadaşım oglaktı . Ben de başağım. Başak-oğlak en uyumlu burçlarmış . Genelde mutluluk battıgı için ayrıldıgı söyleniyor :)
Canım ,Kızın çok tatlıymış Allah nazardan saklasın...Tek kelimeyle
"KOCAM"
umursamaz gözüküp kafaya takan, yapılan hiç birşeyi unutmayan.. Eşini, çocuklarını aşırı sahiplenen, onlar için her şeyi yapan, yaratan. Yoktan var eden.Çalışkan ama rahatına düşkün, dağınık.. Yemek konusunda hassas. Ama en önemlisi sevdimi sizi her halinizle sever.
Canım ,Kızın çok tatlıymış Allah nazardan saklasın...
Kızlar peki Oğlak erkeği sizinle Konuşmak istiyor siz yüz vermiyorsunuz peşinizden mi gelir bi yerden sonra pes mi eder..benle mesela baya konuşmaya çalıştı hiçbirinde cevap vermedim yani konuşamıyorum çok değişik bi şekilde.neyse işte bir yaptı iki yaptı şimdi o da benle hiç konuşmuyor ama çok üzülüyorum arkadaşımlayke. Yanımıza geliyor arkadaşımla Konuşuyor Bana hiç bişi demedi Öylece suratına bakıyorum,tamam ben kaşındım ama napıyım.mesela arkadaşım hastaydı ben de hastaydım ona dedi neyin var arkadaşım da dedi hastayım oda ay kıyamam dikkat et kendine.ben se orda ölsem umrunda değil..ay durup dururken Ağladım ya..