- 30 Temmuz 2022
- 1.997
- 6.039
-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Haritasında bir yerlerde yay etkisi olabilir ondanOğlaklar pinti miymiş valla yeni öğreniyorumAbim oğlak burcu ve hiç alakası yok pintilikle.
İkizlerden biri oğlak olacak diğeri zıt burcu oluyor sanırım tam bilmiyorum ama. Oğlaklar aileci olur merak etmeyin.Kız benim ikizler de oğlak olacak ya aynı gaynanam o zaman uşaklarım
Yükselenim oğlak, oğlak olmaktan daha kötü bişey varsa yükselen oğlak olmaktır. Hayatım sorumluluklarım ve dertlerim arasında sıkışık geçiyor asla hiçbirini salamıyorum hepsini kusursuz halletmek zorundayım. Yorucu. Öngörüler de zodyakta yükselene göre yapılır ve oğlaksa asla iyi bir öngörü duyamazsınız çünkü bize hayat gülür mü biz çalışalım anca
Çok güzel tanımamışsınOglak hanımı olarak
eşit ağırlık mantık ve duygu insanıyız.Evet sabit fikirli olabilir evet buzlar kraliçesi gözükebilir Kinci durabilir. Eglencesiz ciddi de durabilir
Maddiyatı da sever bu dağ keçileri
Ama kendisi gözüktüğünün aksine sevdiklerine oldukça cömert, bağlı, fedakar, sevecen, hoş sohbet, idealist kadındır.içi merhamet doludur affedicidir. Ailesine düşkün insandır.
Buzun altında ki sıcak magmayı çıkarmak da karşısındakinin el becerisi artıkın kimse kusura bakmasın.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bu güçlü maskulen kadını elde etmek tabi ki zor işlerine gelmez anca atıp tutarlar.
Bız çok ıyıyız yahu .
Çok sağol düşünmen yeterHepsine konu açtım Oğlakları dışlamayayim dedim.
Aileci olduğu doğru bu post beni üzer daha fazla bakmak istemiyorum haaayırrrrİkizlerden biri oğlak olacak diğeri zıt burcu oluyor sanırım tam bilmiyorum ama. Oğlaklar aileci olur merak etmeyin.
Evet öyleler ama çaktırmadan yaparlar. Göstere göstere aileci olan yengeçtir.
Sen bile gülmüşsün söylediklerineHarika mikemmel über süper ötesi fevkaladenin fevkindeki burç
Suç mu ya neşeli olmakSen bile gülmüşsün söylediklerine