Oğlak Burcu

Hepsine konu açtım Oğlakları dışlamayayim dedim.
Neyse gene gömeyim elime yapışmaz. Ailede çok oğlak var eşim annem oğlak burcu. Kalpleri buzdan oluyor bu arkadaşların en sıcak halleri bile soğuk. Duyguları genelde çok derinde olur madenciliğiniz varsa kazıp çıkarabilirsiniz. Doğuştan muhasebeci hepsi gece uykularında bile para hesabı yapıp yıllık bilanço çıkartırlar. Hayata çalışıp para biriktirmeye gelmişler. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz hayali işe en erken gelip en geç çıkmak, iş yerinde boş boş oturmaktan bile büyük zevk alıyor. Tembel bir balık olarak buna izin vermiyorum tabi.

Oglak hanımı olarak
eşit ağırlık mantık ve duygu insanıyız. Evet sabit fikirli olabilir evet buzlar kraliçesi gözükebilir Kinci durabilir. Eglencesiz ciddi de durabilir
Maddiyatı da sever bu dağ keçileri
Ama kendisi gözüktüğünün aksine sevdiklerine oldukça cömert, bağlı, fedakar, sevecen, hoş sohbet, idealist kadındır. içi merhamet doludur affedicidir. Ailesine düşkün insandır.
Buzun altında ki sıcak magmayı çıkarmak da karşısındakinin el becerisi artıkın kimse kusura bakmasın.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bu güçlü maskulen kadını elde etmek tabi ki zor işlerine gelmez anca atıp tutarlar.

7 aylık kızım oğlak burcu

Şunu diyebilirim inatçı mı inatçı
En basitinden mama içerken ağız bezini eline alıp atmak ya da halay çeker vaziyette sallamak gibi bir hobisi var . Asla engel olamıyorum

Hay yaşa cimrilikte boğa burcu bana göre de yengeç çok tanıdığım yok la ama vardır bir bildiğin hahah

7 aylık kızım oğlak burcu

Şunu diyebilirim inatçı mı inatçı
En basitinden mama içerken ağız bezini eline alıp atmak ya da halay çeker vaziyette sallamak gibi bir hobisi var . Asla engel olamıyorum

Oğlak olup inat olmaması aaa bu dominant özellikten mahrum kalmış bir oğlak oglak olabilir mi? İnattan bahsetmedim bile ben.

Hay yaşa cimrilikte boğa burcu bana göre de yengeç çok tanıdığım yok la ama vardır bir bildiğin hahah
Boğalar çok maddecidir ama yemeyi içmeyi, yedirip içirmeyi sever. Yengeçte tam ölücü sinsi olduklarından başkalarının adı çıkmış. Maddeye, paraya bu kadar düşkün ve pinti başka burç yoktur. Elim açık diyen yengeç birine 10 TL vermiştir 3 sene önce onu sayıyordur.
Oğlaklar hesaplarını bildiklerinden adları çıkmış.

Kız ben tanıdığım boğaları nereye iade edebilirim yallah zodyaka

Oglaga oğlak birde görün görün utanın piiiiiiiü
Annem hep der ki kocan da senin gibi olsa siz hayatta beli doğrultamazdınız. İnsan gibi harcamayı öğrendin ahsjsjjsjs. Bekarken beş kuruş atmazdım kenara. Çocuktan sonra değiştim. Ama yine de bu geçen ay 85 tane spor ayakkabım varken yeni New Balance, Pip studio fincan ya da İpekyol gömlek almama engel olamadı.

Bende tutumlu değilim hiçte elimde ne varsa durmaz yerim

Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…