Oğlak Burcu

Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.
Annemle babamın 14 sene beklediği çocuğum, günü gününe de yazdırmışlar. Yanlış olması mümkün değil.

İçinizdeki oğlağı bulun bence.Para biriktirmenin tadına varın alışınca bırakamayacaksınız güç içinizde
Anne olunca biraz kendime geldim. Mesela bu sene doğum sebebiyle ücretsiz izne ayrılacağım için dönem içinde azar azar attım kenara. Yine de alışveriş yapmanın, kargo paketi açmanın hazzından vazgeçemiyorum sjskskk

Ay öv öv bitiremediniz gözüme mi inanayım size mi Okulda oğlak flörtüm vardı müzik öğretmeni. Latif Doğan'la sahne alıyorum diye övünüyordu Daha ne diyebilirim ki Allah'tan Edisle Tarkanla sahne almıyor havasından geçilmezdi

Oğlak kadını olarak imzamı atıyorum bu yazıya...

Erkeğini lütfen zodyaka geri postalayın ben bile şikayetçiyim ben bile anlaşamam...

Yükselenim oğlak, oğlak olmaktan daha kötü bişey varsa yükselen oğlak olmaktır. Hayatım sorumluluklarım ve dertlerim arasında sıkışık geçiyor asla hiçbirini salamıyorum hepsini kusursuz halletmek zorundayım. Yorucu. Öngörüler de zodyakta yükselene göre yapılır ve oğlaksa asla iyi bir öngörü duyamazsınız çünkü bize hayat gülür mü biz çalışalım anca

Kız benim ikizler de oğlak olacak ya aynı gaynanam o zaman uşaklarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…