-
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
Annemle babamın 14 sene beklediği çocuğum, günü gününe de yazdırmışlar. Yanlış olması mümkün değil.Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.
İçinizdeki oğlağı bulun bence.Para biriktirmenin tadına varın alışınca bırakamayacaksınız güç içinizdeAnnemle babamın 14 sene beklediği çocuğum, günü gününe de yazdırmışlar. Yanlış olması mümkün değil.
Anne olunca biraz kendime geldim. Mesela bu sene doğum sebebiyle ücretsiz izne ayrılacağım için dönem içinde azar azar attım kenara. Yine de alışveriş yapmanın, kargo paketi açmanın hazzından vazgeçemiyorum sjskskkİçinizdeki oğlağı bulun bence.Para biriktirmenin tadına varın alışınca bırakamayacaksınız güç içinizde
Sizin doğum tarihi yanlış bence bir araştırın kova yay falan çıkabilir. Hesabını bilmeyen oğlak çölde gezen kutup ayısı gibidir.
O hazzı yaşamayan kadın yok benceAnne olunca biraz kendime geldim. Mesela bu sene doğum sebebiyle ücretsiz izne ayrılacağım için dönem içinde azar azar attım kenara. Yine de alışveriş yapmanın, kargo paketi açmanın hazzından vazgeçemiyorum sjskskk
Oğlak kadını olarak imzamı atıyorum bu yazıya...Oglak hanımı olarak
eşit ağırlık mantık ve duygu insanıyız.Evet sabit fikirli olabilir evet buzlar kraliçesi gözükebilir Kinci durabilir. Eglencesiz ciddi de durabilir
Maddiyatı da sever bu dağ keçileri
Ama kendisi gözüktüğünün aksine sevdiklerine oldukça cömert, bağlı, fedakar, sevecen, hoş sohbet, idealist kadındır.içi merhamet doludur affedicidir. Ailesine düşkün insandır.
Buzun altında ki sıcak magmayı çıkarmak da karşısındakinin el becerisi artıkın kimse kusura bakmasın.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş bu güçlü maskulen kadını elde etmek tabi ki zor işlerine gelmez anca atıp tutarlar.
Ahaha Latif doğan mıAy öv öv bitiremediniz gözüme mi inanayım size miOkulda oğlak flörtüm vardı müzik öğretmeni. Latif Doğan'la sahne alıyorum diye övünüyordu Daha ne diyebilirim ki Allah'tan Edisle Tarkanla sahne almıyor havasından geçilmezdi
Evet ben de böyle güldüm. Sen gül düğünlerde iyi para kaldırıyoruz dedi.Ahaha Latif doğan mı
Ahaha ya işte kendince mantıklı işte para kazanıyor ona göre hava atacak bir durum oğlak işteEvet ben de böyle güldüm. Sen gül düğünlerde iyi para kaldırıyoruz dedi.
Oğlak kadını olarak imzamı atıyorum bu yazıya...
Ay öv öv bitiremediniz gözüme mi inanayım size miOkulda oğlak flörtüm vardı müzik öğretmeni. Latif Doğan'la sahne alıyorum diye övünüyordu Daha ne diyebilirim ki Allah'tan Edisle Tarkanla sahne almıyor havasından geçilmezdi
Antep’te zengin düğünlerine Latif Doğan geliyor hep. Ben de istemeye istemeye maruz kalmıştım.Evet ben de böyle güldüm. Sen gül düğünlerde iyi para kaldırıyoruz dedi.
Kız benim ikizler de oğlak olacak ya aynı gaynanam o zaman uşaklarımNeyse gene gömeyim elime yapışmaz.Ailede çok oğlak var eşim annem oğlak burcu. Kalpleri buzdan oluyor bu arkadaşların en sıcak halleri bile soğuk. Duyguları genelde çok derinde olur madenciliğiniz varsa kazıp çıkarabilirsiniz. Doğuştan muhasebeci hepsi gece uykularında bile para hesabı yapıp yıllık bilanço çıkartırlar. Hayata çalışıp para biriktirmeye gelmişler. Eşimle aynı kurumda çalışıyoruz hayali işe en erken gelip en geç çıkmak, iş yerinde boş boş oturmaktan bile büyük zevk alıyor. Tembel bir balık olarak buna izin vermiyorum tabi.
Evet iyi kazanıyorlarmış, bu bahsettiğim şahıs sazcılığını yapıyor. Ayy herifi deşifre ettim.Antep’te zengin düğünlerine Latif Doğan geliyor hep. Ben de istemeye istemeye maruz kalmıştım.