Merhaba arkadaşlar. Dün inanılmaz kötü bir gün geçirdim ve şu an ben ne yaptım diye düşünüyorum. 3 gün önce sehir dışından çok da yakın olmadığım bir arkadaşım geldi. Aslında çok istemiyordum gelmesini çünkü tayinciyim ve izne ihtiyacim var. Neyse daha önceden borçlu olduğumu düşündüğüm için 2 gün izin aldım 2 de normal izin 4 gün gezdirecektim. 1 aksam bizde kaldı sabah yola çıkacağız. (Tur ayarladım 3 gün öyle rehberlik edecektim. ) ilk günün sabahı yola çıkmamız lazım ben hazırlandım onu uyandırdım ama 1 saat makyaj suslenme falan filan evden çıkamıyoruz. Biraz daha acele etmesini istedim çünkü planları uygulayamazdim ama relax bir şekilde bir şey olmaz falan filan dedi. Bu ilk sinirlenmem. Neyse yola çıktık ama asla benimle konuşmuyor sürekli foto insta falan filan. O an dank etti mesele ben değilim. Ve ilgi manyağı olduğunu anladım. Ortamda ben birsey anlatıyorum hemen kendisi başlıyor falan. Dün sabah tur için 9 da hazır olmamız lazım. 9 da zar zor ulaştık ama tur 20 dk gecikecegiz dedi bizde orda beklesek mi ne yapsak diye düşünürken, çay içmem lazım deyip bir yer aramaya başladı ben ikaz etsemde de uymak zorunda kaldım. Neyse oturduk cayi içeceğiz tur aradı gelin diye. Bende sinirlendim doğal olarak bu da sen demedin mi 45 dk önce gelmezler diye falan dedi. Sinirimden bağırdım ne diyorsun sen ya diye ? Bu arada muhafazakar bir yerde çok derin yırtmaçlı bir elbise giymiş bende kibarca istersen otururken o bacağını kapa dedim sabah sabah sıkıntı yaşamayalım. Benim bacağım benim kararım diye sert bir şekilde bağırdı neye ugradigimi şaşırdım. ( bu arada yobaz değilim) Neyse tur a yetiştik ama birazda benim gerginliğimle tur da bir adamla kavga ettim. Çünkü bize en arka koltuk kalmıştı ve adam ikimizin arasına oturmak istiyordu ve ben bu şekilde oturmak istemedim. Günümüz gergin başladı ama tur a devam ettik. Yolda yine diyalog yok. Arada geziyoruz rehbere bir şey soruyorum bu lafımı kesip degiskk bir konuşma şekliyle rehberle flört ediyor. Benimle değil ama adamla gayet muhabbet ediyor. Neyse gün ortalarında ayrı takıldık gezdik foto çekildik. Aksama doğru gidip yine birilerini bulmuş ve inanılmaz birileriyle tanıştım diğer kızlar kıskandı falan diye yanıma geldi. Bende niye kiskansinlar ki dedim sen onları diye savunuyorsun falan dedi. Arabada instada birseyler izliyorum kulaklığını tak dedi sert bir şekilde. Bende artık dayanamadım yarın ayrı takılalım dedim ben gezmek istemiyorum. Son gezi bu. Gün sonuna doğru arabada müzik yüzünden diğer kızlarla tartıştı ben araya girince de senin yüzünden bugün gerildik asil her şeyin suçlusu sensin dedi
orada da baya gerildik. Sonra yolda bir trafik polisi durdurdu eve gitmesi lazımmış ve yer olmadığı icjn benim yanıma oturdu. Azıcık da sohbet ettik çünkü benim çevrem de hep polis. İnince bu dönüp bana hani sen erkeklerle oturmazdin iki yüzlüsün demez mi ? Surat ifadesini görmeniz lazımdı. Zaten sinirden hiç normal değildi. Bende dönüp sanane dedim. Seni ilgilendirmez. Gecenin 12 sinde sokağın ortasında baya ciddi bir kavga ettik. Hatta seninle aynı odada kalmak istemiyorum git sakinleş dedim. Meğer normalde ilaç kullanıyormuş. Sabah da uyandım eşyalarımı topluyorum saat 9. İçimden şarkı söylüyorum şarkı söylemeyi kes dedi. Ve dayanamadım yeter artık günümü mahvetme dedim. İşte böyle uğruna izin aldığım bütçe ayırdığım biri manyak çıktı. Sürekli ortalıkta banu Alkan gibi yurumeler konuşmalar. Seni asla dinlememler seni dikte etmeler. Katlanilacak gibi değildi ama bu kadar büyük tepki göstermem normal mi bilmiyorum. Ama zamanımı ve parami bu manyakla geçirmeye katlanamadim. Bugün eve döndüm ve onu orada bıraktım. Siz siz olun tanımadığınız ya da istemediğiniz biriyle sırf gönül borcu var diye yola cikmayin