Öfke patlaması ve arkadaşlığı kötü bir sekilde bitirmek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bahar2701

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
896
905
Merhaba arkadaşlar. Dün inanılmaz kötü bir gün geçirdim ve şu an ben ne yaptım diye düşünüyorum. 3 gün önce sehir dışından çok da yakın olmadığım bir arkadaşım geldi. Aslında çok istemiyordum gelmesini çünkü tayinciyim ve izne ihtiyacim var. Neyse daha önceden borçlu olduğumu düşündüğüm için 2 gün izin aldım 2 de normal izin 4 gün gezdirecektim. 1 aksam bizde kaldı sabah yola çıkacağız. (Tur ayarladım 3 gün öyle rehberlik edecektim. ) ilk günün sabahı yola çıkmamız lazım ben hazırlandım onu uyandırdım ama 1 saat makyaj suslenme falan filan evden çıkamıyoruz. Biraz daha acele etmesini istedim çünkü planları uygulayamazdim ama relax bir şekilde bir şey olmaz falan filan dedi. Bu ilk sinirlenmem. Neyse yola çıktık ama asla benimle konuşmuyor sürekli foto insta falan filan. O an dank etti mesele ben değilim. Ve ilgi manyağı olduğunu anladım. Ortamda ben birsey anlatıyorum hemen kendisi başlıyor falan. Dün sabah tur için 9 da hazır olmamız lazım. 9 da zar zor ulaştık ama tur 20 dk gecikecegiz dedi bizde orda beklesek mi ne yapsak diye düşünürken, çay içmem lazım deyip bir yer aramaya başladı ben ikaz etsemde de uymak zorunda kaldım. Neyse oturduk cayi içeceğiz tur aradı gelin diye. Bende sinirlendim doğal olarak bu da sen demedin mi 45 dk önce gelmezler diye falan dedi. Sinirimden bağırdım ne diyorsun sen ya diye ? Bu arada muhafazakar bir yerde çok derin yırtmaçlı bir elbise giymiş bende kibarca istersen otururken o bacağını kapa dedim sabah sabah sıkıntı yaşamayalım. Benim bacağım benim kararım diye sert bir şekilde bağırdı neye ugradigimi şaşırdım. ( bu arada yobaz değilim) Neyse tur a yetiştik ama birazda benim gerginliğimle tur da bir adamla kavga ettim. Çünkü bize en arka koltuk kalmıştı ve adam ikimizin arasına oturmak istiyordu ve ben bu şekilde oturmak istemedim. Günümüz gergin başladı ama tur a devam ettik. Yolda yine diyalog yok. Arada geziyoruz rehbere bir şey soruyorum bu lafımı kesip degiskk bir konuşma şekliyle rehberle flört ediyor. Benimle değil ama adamla gayet muhabbet ediyor. Neyse gün ortalarında ayrı takıldık gezdik foto çekildik. Aksama doğru gidip yine birilerini bulmuş ve inanılmaz birileriyle tanıştım diğer kızlar kıskandı falan diye yanıma geldi. Bende niye kiskansinlar ki dedim sen onları diye savunuyorsun falan dedi. Arabada instada birseyler izliyorum kulaklığını tak dedi sert bir şekilde. Bende artık dayanamadım yarın ayrı takılalım dedim ben gezmek istemiyorum. Son gezi bu. Gün sonuna doğru arabada müzik yüzünden diğer kızlarla tartıştı ben araya girince de senin yüzünden bugün gerildik asil her şeyin suçlusu sensin dedi 😄 orada da baya gerildik. Sonra yolda bir trafik polisi durdurdu eve gitmesi lazımmış ve yer olmadığı icjn benim yanıma oturdu. Azıcık da sohbet ettik çünkü benim çevrem de hep polis. İnince bu dönüp bana hani sen erkeklerle oturmazdin iki yüzlüsün demez mi ? Surat ifadesini görmeniz lazımdı. Zaten sinirden hiç normal değildi. Bende dönüp sanane dedim. Seni ilgilendirmez. Gecenin 12 sinde sokağın ortasında baya ciddi bir kavga ettik. Hatta seninle aynı odada kalmak istemiyorum git sakinleş dedim. Meğer normalde ilaç kullanıyormuş. Sabah da uyandım eşyalarımı topluyorum saat 9. İçimden şarkı söylüyorum şarkı söylemeyi kes dedi. Ve dayanamadım yeter artık günümü mahvetme dedim. İşte böyle uğruna izin aldığım bütçe ayırdığım biri manyak çıktı. Sürekli ortalıkta banu Alkan gibi yurumeler konuşmalar. Seni asla dinlememler seni dikte etmeler. Katlanilacak gibi değildi ama bu kadar büyük tepki göstermem normal mi bilmiyorum. Ama zamanımı ve parami bu manyakla geçirmeye katlanamadim. Bugün eve döndüm ve onu orada bıraktım. Siz siz olun tanımadığınız ya da istemediğiniz biriyle sırf gönül borcu var diye yola cikmayin

Merhaba arkadaşlar. Dün inanılmaz kötü bir gün geçirdim ve şu an ben ne yaptım diye düşünüyorum. 3 gün önce sehir dışından çok da yakın olmadığım bir arkadaşım geldi. Aslında çok istemiyordum gelmesini çünkü tayinciyim ve izne ihtiyacim var. Neyse daha önceden borçlu olduğumu düşündüğüm için 2 gün izin aldım 2 de normal izin 4 gün gezdirecektim. 1 aksam bizde kaldı sabah yola çıkacağız. (Tur ayarladım 3 gün öyle rehberlik edecektim. ) ilk günün sabahı yola çıkmamız lazım ben hazırlandım onu uyandırdım ama 1 saat makyaj suslenme falan filan evden çıkamıyoruz. Biraz daha acele etmesini istedim çünkü planları uygulayamazdim ama relax bir şekilde bir şey olmaz falan filan dedi. Bu ilk sinirlenmem. Neyse yola çıktık ama asla benimle konuşmuyor sürekli foto insta falan filan. O an dank etti mesele ben değilim. Ve ilgi manyağı olduğunu anladım. Ortamda ben birsey anlatıyorum hemen kendisi başlıyor falan. Dün sabah tur için 9 da hazır olmamız lazım. 9 da zar zor ulaştık ama tur 20 dk gecikecegiz dedi bizde orda beklesek mi ne yapsak diye düşünürken, çay içmem lazım deyip bir yer aramaya başladı ben ikaz etsemde de uymak zorunda kaldım. Neyse oturduk cayi içeceğiz tur aradı gelin diye. Bende sinirlendim doğal olarak bu da sen demedin mi 45 dk önce gelmezler diye falan dedi. Sinirimden bağırdım ne diyorsun sen ya diye ? Bu arada muhafazakar bir yerde çok derin yırtmaçlı bir elbise giymiş bende kibarca istersen otururken o bacağını kapa dedim sabah sabah sıkıntı yaşamayalım. Benim bacağım benim kararım diye sert bir şekilde bağırdı neye ugradigimi şaşırdım. ( bu arada yobaz değilim) Neyse tur a yetiştik ama birazda benim gerginliğimle tur da bir adamla kavga ettim. Çünkü bize en arka koltuk kalmıştı ve adam ikimizin arasına oturmak istiyordu ve ben bu şekilde oturmak istemedim. Günümüz gergin başladı ama tur a devam ettik. Yolda yine diyalog yok. Arada geziyoruz rehbere bir şey soruyorum bu lafımı kesip degiskk bir konuşma şekliyle rehberle flört ediyor. Benimle değil ama adamla gayet muhabbet ediyor. Neyse gün ortalarında ayrı takıldık gezdik foto çekildik. Aksama doğru gidip yine birilerini bulmuş ve inanılmaz birileriyle tanıştım diğer kızlar kıskandı falan diye yanıma geldi. Bende niye kiskansinlar ki dedim sen onları diye savunuyorsun falan dedi. Arabada instada birseyler izliyorum kulaklığını tak dedi sert bir şekilde. Bende artık dayanamadım yarın ayrı takılalım dedim ben gezmek istemiyorum. Son gezi bu. Gün sonuna doğru arabada müzik yüzünden diğer kızlarla tartıştı ben araya girince de senin yüzünden bugün gerildik asil her şeyin suçlusu sensin dedi 😄 orada da baya gerildik. Sonra yolda bir trafik polisi durdurdu eve gitmesi lazımmış ve yer olmadığı icjn benim yanıma oturdu. Azıcık da sohbet ettik çünkü benim çevrem de hep polis. İnince bu dönüp bana hani sen erkeklerle oturmazdin iki yüzlüsün demez mi ? Surat ifadesini görmeniz lazımdı. Zaten sinirden hiç normal değildi. Bende dönüp sanane dedim. Seni ilgilendirmez. Gecenin 12 sinde sokağın ortasında baya ciddi bir kavga ettik. Hatta seninle aynı odada kalmak istemiyorum git sakinleş dedim. Meğer normalde ilaç kullanıyormuş. Sabah da uyandım eşyalarımı topluyorum saat 9. İçimden şarkı söylüyorum şarkı söylemeyi kes dedi. Ve dayanamadım yeter artık günümü mahvetme dedim. İşte böyle uğruna izin aldığım bütçe ayırdığım biri manyak çıktı. Sürekli ortalıkta banu Alkan gibi yurumeler konuşmalar. Seni asla dinlememler seni dikte etmeler. Katlanilacak gibi değildi ama bu kadar büyük tepki göstermem normal mi bilmiyorum. Ama zamanımı ve parami bu manyakla geçirmeye katlanamadim. Bugün eve döndüm ve onu orada bıraktım. Siz siz olun tanımadığınız ya da istemediğiniz biriyle sırf gönül borcu var diye yola cikmayin

Gerçekte ne yaşandığını bilmiyorum. Ancak konunuza bakarak birbirine uygun olmayan 2 insan olduğunuz ve ortak planlar yapmamanız gerektiği anlaşılıyor.

Yaşam tarzı ve görüşleri sizinle örtüşmeyen arkadaşınızla tur organizasyonuna katılmanız hata olmuş.

İkinizin de kendi görüşlerine yakın insanlarla arkadaşlık etmesi daha sağlıklı olur.

Hahaha Allah korusun. Valla sildim engelledim. Bir daha görüşmek istemiyorum. Üstte ki yazarın dediği gibi herkes mizacina göre arkadaş edilmeli

İkiniz de çok tuhafsınız.
En ufak şeye bağırmaya, parlamaya hazır yorucu insanlarsınız.
Dünya görüşünüz de uymuyormuş zaten.

Valla geçen ay ben de aman aman yakın olmadığım bir arkadaşımın yanına 10 günlüğüne üstelik başka ülkeye gittim. kah beraber gezdik, kah tek gezdim. bir damla sorun yaşamadık. hakkını helal et dedim, asıl sen helal et ben de burda yalnız sıkılıyordum dedi, mis gibi de ayrıldık. geçinmeyi bilen uyumlu insanlar <3

Arkadaşınızın huyunu daha öncesinden bilmiyor muydunuz keşke birbirinize uygun olmadıgınızı daha önce farketseydiniz boş yere iki tarafta üzülüp strese girmiş olmazdı

İkiniz de ayrı ayrı toksik insanlarmişsiniz. Onla bunla kavga edip durmussunuz. Bazen turlarda sizin gibi insanlar oluyor, inanin diğer mutlu,eglenemye gezmeye gelmiş insanların da tadını kaciriyorsunuz .
Ayrıca ortaniza bir adam oturmak isteyince ariza çıkartıp genç polis gelince sohbet etmeniz evet, dalgasi geçilecek bir konu.
Kız oyalanmis etmiş ama sonuçta tam vaktinde de yetişmiş.
Giyindigi kıyafetin ne olacağından da size ne? Mahallede gezerken giyse neyse hadi,komşularım beni de etiketler falan dersiniz, insan anlayışla karşılar. Ama turdasiniz. İstediği kadar muhafazakar şehir olsun, tatile gelen kısa sortla da gezer,benim de dağlık yerde cropla fotolarım var. Kendi köyümde giymem belki ama tatildeysem giyilir. Tutup da turda , bir daha kimseyi görmeyecek kıza kıyafetiyle ilgili eleştiride bulunmanız yanlış. Onun size cemkirmesi de ayrı yanlış...
Bu arada bana da tatillerde insanların davranışı, uyusuklugu,erken kalkması falan batar. Çevrem ve benle tatile çıkanlar asla inanmaz ama özümde geçimsiz biriyim:))
Bu yüzden kimseyle kolay kolay tatile çıkmıyorum . Hele tatile sırf foto çekmeye giden insanlarla bir yere kesinlikle gitmiyorum. Bu bayram tatilinde yıllardır görmediğim bir arkadaşım kamp yapmayı çok istiyordu,onunla denk getirdik tarihleri. Yanında aynı evde yaşadığı kuzenini getirecegini söyledi, kabul etmedim mesela. Açık açık tatilde insan sevmediğimi söyledim. Ya da o sabah 6da güne erken başlayan bir insan. Açık açık tatilde camış gibi uyumayı sevdiğimi, erken uyanırsa yürüyüş,yüzme , kitap,müzik vs takılacağıni ama 11den önce beni uyandırmamasıni söyledim. O şehri ben daha önce de gezmistim, tekne turuna katılmıştım. Ama sırf eşlik etmek için tekrar gitmek istemedim. Arkadaşıma önerdim, o tekne turu ve muzekartiyla müze gezdi, ben de o arada o iki saati kendi gönlümce değerlendirdim.... Falan filan. Sonuç olarak ikimiz de birbirimizin sınırlarına girmedik ve harika bir tatil geçirdik. Hatta arkadaşım ömrünün en güzel/en macerali beş günü olduğunu söyledi:)
Bence iki arkadaş plan yapıyorsa kartlar açık olmalı.. sizin konuda da iyi ki kavga edip ayrilmissiniz,daha da görüşmeyin sakin barisip

Yani herkesle tatile gidilmiyor. Birbirinize uyumlu insanlar değilsiniz. Tamamen zaman kaybı, tatsız bir deneyim olmuş. Ben de bir arkadaşımla 1-2 günlük hafta sonu kaçamağı planlamıştım, arkadaşımı severim canım ciğerimdir ama kankasını da getirmeyi teklif ettiğinde kibarca geri çevirdim sonuçta sadece bir kez oturup bişeyler içmişliğim var o kankası ile. Tanımam etmem ne işim var onunla tatilde. Biz arkadaşımla gitmiştik yani güzeldi. Ben tanımadığın insanla tatile çıkma fikrine sıcak bakmıyorum, bi de üstte yenGEnC yenGEnC 'in dediği gibi bazı şeyler açıkça konuşulmalı yani tatil planı yaparken herkes neyi sevip neyi sevmediğini söylesin. Atıyorum geç kalmaktan, erken uyandırılmaktan, Çin yemeklerinden, şundan bundan hoşlanmam, benim sevmediğim şeyler konusunda okey misin diye sormak lazım karşılıklı.

O ne öyle ya okurken kızı yolasım geldi :KK70: Kafa dengi çok önemli arkadaşınızı yolda daha iyi tanımışsınız bence :) Ki aynı fikir ve düşünceleri sahip olmak zorunda değil kimse en azından saygılı devam etseymiş daha sağlıklı bir yolculuk olurdu. Sizin karakterleriniz her şeyiniz çok farklı. Kızı kafamda çizdim az çok hayatı nefesi sosyal medya olan arkadaşlığa değilde görünüşe yalancı gülümsemelere sahip birine benziyor. Bu kadar saygısız olmasa da benzerini yaşamıştım 3 aya kadar eczaneden bi abim vardı Alaçatı'ya gideceğiz bizimkilerle sende gel dedi bende bunalmıştım tamam dedim. İki kız daha gelmiş sevindim hatta iki çift muhabbet ederiz diye. Ne muhabbeti adamlar yaşamıyor ki sadece nefes alıp veriyor onu da sizin dediğiniz gibi instagrama harcıyorlar. Yemin ederim şaka gibi geliyor anlatınca ama full gece gündüz o güzelim muhteşem Alaçatı sokaklarında bile instagramda gezindiler ya. Ve doğru düzgünde bakmıyorlar he sürekli televizyonda kanal değiştiren babalar gibi kaydırıyorlar :KK70: Ki ben iletişimi çok iyi hemen hemen herkesle anlaşabilen biriyimdir. Zaten ilk birbirimizi gördüğümüzde sabah saat 5 ti arabaya bindiler ne günaydın ne merhaba memnun oldum hiiiiç yok. Gİrdiği sigarasına daldı. Ben laf atıyorum yolculukta kısa cevaplarla konuşuyorlar konuşurken de hala sosyal medyadalar. Öyle moralim bozuldu ki içimden bin pişmanım geldiğime dedim. Allah'tan veli diye bi arkadaşları varmış onunla devam ettim muhabbete gezmeye kurtardı beni o negatif ortamdan sadece arkadaşlık kurma dışında ki isteği beni rahatsız etti. İşte hayat böyle maalesef seni zıttınla sınıyor :KK70: Beni şoka uğratan kızlardan biri eczacı biliyorum ama diğerinin savcı olduğunu öğrenmekti. İnsan ister istemez nasıl ya diye sorguluyor :KK70: Eczacı abime de dedim tövbe bir daha gelmem sizle diye oda aynıymış zaten sürekli telefonla... Ya foto atmak için girersin anlarım ama gezmede buluşmada en nefret ettiğim şeyle telefonla oynanması. Bende instagramda aktifim seviyorum video foto paylaşmayı ama net bir huyum vardır asla biriyle buluştuğumda telefonun yüzüne bile bakmam.

Güzel mesajlarınız için tskler. İnsanlar buraya yaşadığı sıkıntıları anlatıyor hakaret işitmeye gelmiyor. Ona gore yazarsanız sevinirim. Ha begenmediyseniz de yorum yapmazsınız olur biter
Kiza de boyle yaptiysaniz direk zaten kiz hakli
ayrica gonulsuz as ya karin agritir ya bas denir bizde
zaten ilk basta kendi kendinizi doldurmussunuz istemiyorsunuz mecburi cagirirsaniz istemeyerek katlanmak bir yere kadar

"Siz siz olun" diye konunun sonunda öğüt de vermişsiniz de, zaten bu kadar az tanıdığım ya da samimiyetimin çok az olduğu bi insana yüz buldurtup da evime kadar getirtmem. Birçok insan da eminim benim gibidir. Küçük bi bahaneyle en başından gelmemesini sağlayabilirdiniz

konuyu okuyunca sizde de var zaten gönülsüz başladığınız işte sizde sorun çıkarmaya yer aramışsınız gibi kaç kere hem paranızın hem zamanınızın kaybını dile getirmişsiniz
O ilginç siz ondan ilginç
Sizin yaptığınızda ayıp beraber yola çıktığınız bir insanı yarı yolsa bırakıp dönmüşsünüz en azından sonra görüşmeyi kesseydiniz
Sizde hatalısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X