• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke kontrolü tedavisi gören veya çevresinde tedavi olan var mı?

gunessaime87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
377
266
53
37
Kızlar öz olmasa da manevi bir abim var öfkesini kontrol edemiyor bu sefer başka birine zarar vermemek için kendine zarar veriyor.Duvarlara yumruk atıyor bir türlü sakinleştiremiyoruz. Sakinleşince de çok duygusallaşıyor ağlıyor genelde.Psikiyatri randevusu bu hafta perşembe süreç nasıl bilen var mı?

Neden o kadar öfkeli peki? Tahrik eden seyler nedir?
Psikiyatri yuzde 90 ilac verecektir. Bu tip tedaviler ilaçsız olmuyor
Sonra da kontrole çağıracak. Psikologa da giderse daha iyi olur,yani iki doktora birden gitsin. Bir arkadaşımın doktoru boyle durumlarda yaninizdaki kisileri uzaklaştırın demiş,o da odadan kovuyordu çalışanlarını lutfen cikar misiniz diyormuş ve 10 a kadar sayiyorum bir ise yaramiyor falan demisti ama ayni zamanda ilacta kullaniyordu. Şuanda tatile gitti gayet iyi gözüküyor darısı o abinizin başına insallah.

Neden o kadar öfkeli peki? Tahrik eden seyler nedir?
Psikiyatri yuzde 90 ilac verecektir. Bu tip tedaviler ilaçsız olmuyor
Sonra da kontrole çağıracak. Psikologa da giderse daha iyi olur,yani iki doktora birden gitsin. Bir arkadaşımın doktoru boyle durumlarda yaninizdaki kisileri uzaklaştırın demiş,o da odadan kovuyordu çalışanlarını lutfen cikar misiniz diyormuş ve 10 a kadar sayiyorum bir ise yaramiyor falan demisti ama ayni zamanda ilacta kullaniyordu. Şuanda tatile gitti gayet iyi gözüküyor darısı o abinizin başına insallah.
İnşallah bende önerilerinizi ileticem daha yeni gördm mesajı teşekkür ederim önerileriniz için.Kıskançlık tetikliyor fazla sahiplenmek.

Kızlar öz olmasa da manevi bir abim var öfkesini kontrol edemiyor bu sefer başka birine zarar vermemek için kendine zarar veriyor.Duvarlara yumruk atıyor bir türlü sakinleştiremiyoruz. Sakinleşince de çok duygusallaşıyor ağlıyor genelde.Psikiyatri randevusu bu hafta perşembe süreç nasıl bilen var mı?
Ben tanıdım boyle birkaç kişi. Yakım çevrelerine psikopat takılıp dışarıda kuzu oluyorlardı. Bir tanesi bir gün dışarıdada sinirleneyim demiş. Ağzını burnunu eline vermişler bunun. Ama ciddi ciddi eline vermişler. Pipetle beslendi 20 gun rapor alıp.

Ogün bugün artık minnak bir kedi oldu. Yıllardır sinirlendiğini görmedim.

Ben tanıdım boyle birkaç kişi. Yakım çevrelerine psikopat takılıp dışarıda kuzu oluyorlardı. Bir tanesi bir gün dışarıdada sinirleneyim demiş. Ağzını burnunu eline vermişler bunun. Ama ciddi ciddi eline vermişler. Pipetle beslendi 20 gun rapor alıp.

Ogün bugün artık minnak bir kedi oldu. Yıllardır sinirlendiğini görmedim.
Yok canım bizimki bildiğimiz sinirlenince kaç kişi olursa olsun dayak yiyip dövdüğünü gördüm elleri ayakları titriyor ama tedaviye başladı.Şuan gördüklerini görmezden gelmeye alışmaya çalışıyor.

Back