• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öfke kontrolü, sinir krizleri..

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
Merhaba kk. Bu konuda ilk defa yazıyorum. Artık doktorların ve insanların beni anlamadıklarını düşünüyorum.
Tedavime öncelikle zedprex ile başladım. Asla etki etmedi. Daha sonra brintellix ile devam ettim. Oda asla etki etmiyordu. Ve beni abartısız 10 saatten fazla uyutuyordu uyusam 1 gün uyurum o derece. Son gidişimde doktora yalvardım. Benim depresyon sorunum olmadığını söyledim. İnanılmaz öfke sorunu yaşıyorum. Yolda yavaş yürüyen insanlar, annem, babam, okuldaki ergen arkadaşlarım, ağzını yaya yaya konuşan gereksiz rahat çevrem, inanılmaz anneci erkek arkadaşım, kıskançlık sorunları vs artık beni öyle bir duruma itiyor ki neredeyse katil olmayı düşünüyorum. O gözü dönmüş denen insanlar varya.. Aynen onlara dönüşüyorum. O an karşımdaki insana zarar verirsem her şeyin biteceğine inanıyorum rahatlayacağımı düşünüyorum. Şuan selectra kullanıyorum. Hala bir etki yok. Ya ben kendimi öldüreceğim, yada katil olacağım.
Fakat normal yaşantımda bir sorun yok. İnsanlar hep ne kadar uyumlu herkesle anlaşan biri olduğumu söylerler. Samimi arkadaşlarımla hep çok eğlenir, çok eğlendirir, çok güldürürüm. Bensiz asla bir şey yapmak istemezler. Ama sinirli anımda insani duygularımı kaybediyorum. Allah rızası için bana yardımcı olun. Ailemle ve erkek arkadaşımla ilişkim bitmek üzere. Sorun her ne olursa olsun hep benim sinirli olduğumdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar.. Kimse beni anlamaya çalışmıyor..

Merhaba kk. Bu konuda ilk defa yazıyorum. Artık doktorların ve insanların beni anlamadıklarını düşünüyorum.
Tedavime öncelikle zedprex ile başladım. Asla etki etmedi. Daha sonra brintellix ile devam ettim. Oda asla etki etmiyordu. Ve beni abartısız 10 saatten fazla uyutuyordu uyusam 1 gün uyurum o derece. Son gidişimde doktora yalvardım. Benim depresyon sorunum olmadığını söyledim. İnanılmaz öfke sorunu yaşıyorum. Yolda yavaş yürüyen insanlar, annem, babam, okuldaki ergen arkadaşlarım, ağzını yaya yaya konuşan gereksiz rahat çevrem, inanılmaz anneci erkek arkadaşım, kıskançlık sorunları vs artık beni öyle bir duruma itiyor ki neredeyse katil olmayı düşünüyorum. O gözü dönmüş denen insanlar varya.. Aynen onlara dönüşüyorum. O an karşımdaki insana zarar verirsem her şeyin biteceğine inanıyorum rahatlayacağımı düşünüyorum. Şuan selectra kullanıyorum. Hala bir etki yok. Ya ben kendimi öldüreceğim, yada katil olacağım.
Fakat normal yaşantımda bir sorun yok. İnsanlar hep ne kadar uyumlu herkesle anlaşan biri olduğumu söylerler. Samimi arkadaşlarımla hep çok eğlenir, çok eğlendirir, çok güldürürüm. Bensiz asla bir şey yapmak istemezler. Ama sinirli anımda insani duygularımı kaybediyorum. Allah rızası için bana yardımcı olun. Ailemle ve erkek arkadaşımla ilişkim bitmek üzere. Sorun her ne olursa olsun hep benim sinirli olduğumdan kaynaklı olduğunu söylüyorlar.. Kimse beni anlamaya çalışmıyor..
Canim seni en iyi bn anlarim galiba 22 yasindayim ofke kontrolu problemim var . Cok cabuk sinirleniyorum nefes salip verme seklim degisiyor cinnet geciriyorum resmen . Biraz bunda aileminde payi var galiba ailevi problemlerle bas ederken dovus kurslarina gittim m sinirimi atamazdim camlari yumruklardim ve her yerim dikis icinde suan evliyim ve en ufak tartisma da icimden seytan cikiyor esimin kaburgasini ve el parmaklarini kirdim normalde guler yuzlu sakinimdir ama aksi bir durumda seytana donusuyorum kardeslerimi duvardan duvara vuruyorum spora yonlendim kurtarmadi evlenmeden once kisa bir sure bna en buyuk heycani ve korkuyu yasatan sey ne olur ki diye dusundum ve aksiyon motorlari surmeye basladim onlarla ilgilendim ve inan bni cok rahatlatti bni rahatsiz eden herseyden kactim su siralar iyim ama inan cok zor yasayan bilir bu arada ailemden kimseyle gorusmuyorum 3 gun once yine bir kriz gecirdim duvarda siseler kirdim eskmle konusmuyoruz dusun

Tedavi konusunda neler denediniz başka
en cok dovus sanatlari isime yaradi bir yere vurdukca zevk aliyordum ve bir bayana gore asiri gucluyum bu yuzden egolarimi tatmin ediyorum önce sonra motora bindikce icimdeki adranali zorluyorum ve bu bni cok mutlu ediyor istekli oldugum icinde bni hic zorlamiyor ama dovus sanatlarinda hizli ve guclu olacaginiz bir dal secmeniz lazim ancak bu sekilde rahatlarsiniz he birde sizi en cok ne sinirlendiriyorsa ondan uzak durmaniz lazim

Back